GILHAD: Rozesmal jsi me! ;) prave proto mam rad Koniasw. Pochopim, co je uchopem mysleno (nic proti kvarte a dextru ;)...
Jak fam pises, ze vetsina utoku ocekava tah, paku, nebo tlak... a jdyz to neprijde, je to... proste to nefunguje.
Kdysi jsem hraval sachy (s id Disparity jsem dokonce hral o zivot a prohral, zas jako kamoska mi dluzi svou lebku).
No a hravalu jsmd s postakem, spis asperger, ale az k autismu. Disparity hraval normalne a vzdy me rozsekal, pac v hrani bez dlouheho rozmysleni je kepsi (proto radej jdu do utoku, nez do smysluplneho boje a na koni jezdim jak lopata, pripadne nejake ex tady oceni souloz, co ja vim). Kazdopadne Disparity me rozsekal a pak zacal boj.
S postakem.
Nakonec jsme hrali i na hodiny a on ze me byl nestastny!!!!
Tak se ta hra proste nehraje!
Hral jsem s nim skoro roj a byl jsem stastny. Ten clovek hral na mistrovske urovni a obcas mi dal klepec.ve smyslu do 5 tahu a nevis (jenze to funguje jej jednou).
Kazdopadne jsem jej dokazal porazit. Kdezto treba Disparity nikdy, pac s Disparity byly vsechny tahy blbe, proste tam vrazil vez, jak kdyz prevratis popelnici, jenze on si tech popelnic vsimal vcas.
Postak proste sermoval, planoval strategie a ja mu tam pak narval damu, kterou sem donutil kleknout a roztahnout pulky, aby ji to tam narvali 2 strelci.
Tolik k tomu, jak jsem se pobavil (a proc jsem bojove vemeno, v jednom) ;)))