OVERDRIVE: Jako vzdy je fakt dobrej, mmchodem je tam docela hezka cast o nouzovych zavazadlech na 3dny. Vidi to vlastne uplne stejne, jako ja svuj kazdodenni bagl, kterej uz jsem tady popisoval, akorat ja v nem nemam jidlo. Resp mam, nejake snickers tycky a sacek buraku. Duvod je ten, ze se s tim furt nechci tahat a docela jsem si ted na poslednim urbexu nabeh, pac jsem si zapomel vzit vodu a jidlo, a k veceru jsem byl uz hodne nasranej, z obojiho. Samo dojit u nas k benzince je vicemene trivialni, kdo byl treba v Nemecku ci spanelsku, tak vi, ze u nich nejsou benzinky zaroven samoska, casto nemaji ani cigara a vodu, navic jsou hrozne daleko. Nevychytavka je, ze nevim moc co do baglu nacpat, aby to nezavazelo a zaroven se to nekazilo, neroztekalo a zahnalo to hlad. Zkousel jsem susene maso, a moc to nemaka, je toho malo a funguje to na dlouhou trat. Takze zaludek je furt prazdny a navic jsi najedenej za 3h nebo spis pozdej. Buraky a seminka makaji nejlip. Snickerska ma 2000cal, teoreticky staci jako jedine jidlo/den. Teoreticky.
Libi se mi, ze nosi svicku, myslel jsem, ze to moc lidi nedela, da se tim podpalit i dum, kdyz se clovek snazi.
Ma to vychytany hezky a co mu zavidim, tak je ta heavy duty plastenka, to chci. Jak jednou zmoknes na kost, ji mrtvola, a to i unas... po vetsinu roku.
Co me nenapadlo, tak nacpat si hadry do plastovych sacku, to je cool napad, plast se da zapalit a taky ledascemu pomuze (mmchodem, dobre hori vnitrni cast ramen batohu, pokud nevadi zniceni, je to takovej molitan, a chci jej zkusit s magneziem)... kazdopadne hadry v saccich se nemackaj, nenamoknou, nezasmradnou, navic mas proste sacky. Navic v tom clovek nema bordel, kdyz musi bagl nekde vysypat.
Cool idea.
Jo a jinak, taky neradi zehlite?
Existuje baleni veci, typu trika, ale i kalhoty a trenky, jde to i s kosili, nevyhoda je, ze je z toho valecek, ale me treba kominky ve skrini serou, pac kdyz chci triko odprostredka, musim jej ponicit...
Zkusim to najit...