Launcher: 42:47+!!!
To je presne co jsem psal o Adele, jakoze ja sakra vim, ze revolver je dobry... hmm, obcas, hmm, ulozenka (muj pripad), hmm, nechces s tim jit do autoload-revover fight, pokud nejsi zle dobrej, nebo over confident (proto neverim palnym, pac sakra nejsem, uz i fyzicky)... kazdopadne to je Adela:
Vyklepni cartridge ze zbrane, a neco delej. Tuk, pohlazeni, nasadi autoloader na pnou komoru, a ja: “aaaaaghgh!! Dopice!!! Copak necitis, ze tam nemas volno kurva ruska ruleta?!!”
To nevysvetlis, to je mindset, kdyz jsem ji videl jak mi berettou 92 (jo ja vim ze je v tom kulicka, taki jsem ji tim pak prostrilel kolena a ona byla nasrana a vsichni u ohne me meli za kretena)... proste... pokud ji dam glock s cervenou teckou a pojistkou na triggeru, tak me tim streli do bricha. Kdyz ji dam revolver, trefi se na dao, pokud to dokazu dat ja (mame mekou ruku, 60kg, holcici prsty, a tak, takze... no nic, ja glocka chci, a zaroven te zastrelim .22 berettou, render unusable... zkus chytit dva do hrudi, jeden do bricha a kdyz v pohybu budu mit stesti tak na 10yards do xichtu... nesmysl,... neverim ze nekdo ustoji 3 rany boxerem uzitecne... to, ze jsi jej zabil, nebo ne, nevyvazi to, ze jsem to u sebe mel, nebo ne. Ja kurva neunesu s 65 kilama vahy a rukou klaviristy .40/a nechci full frame 9x19... nosil jsem to 4 roky a nechci!!!
To jsou vsechno ups and dovns. Ja jdu po nozich. Sundam strelce i jen rozptylenim, nikdy jsem nebyl v knife vs gun fightu, a willing to dry. Ja budu mit v rukavu nuz, a ty v holtru slepe cokoliv, s vestou pujdu i do gumy, pokud nestrilis headshot.
Ja tvrdim, ze te sekerou, nozem, tyci sundam, nez vytahnes zbran. Minimalne tak, abys uz ji nevytah.
Nikdy jsem nebyl v gunshot situaci, krom toho ze typek vytah 9X19 na frejmu 1911, a ja mu stejne rozbil hlavu kamenem, sebral mu zbran, hodil ji (asi natazenou) do Vahu a zustal mi v ruce 8 ranny 9x19 zasobnik (podle tvaru odhaduju, ze to byla 1911, ale muzu se plest, nevidel jsem moc jednoradych zasovniku tohohle druhu, jinac).
Palne jsou na konflikt na picu, pokud dokazes spadnout na zada a pak resit problem, tak jsi frajer. Kdyz jsem se pustil do typka (znameho jako pica, pac furt prudi), ktery trochu umel.... nakrocil jsem k nemu, dal jsem mu hit (pac to nebylo o zivot, tak na oko... tedy nasrat), slapnul mi na spicku dohy vepredu, a obema rukama do me zduchnul.
Zlomil jsem ji nekolik (konkretne 5) zeber na jedne strane, jen za to, ze jsem vzal hrany vsech stolu a zidli okolo.
Ano, byl bych v dany moment schopen strilet... ze zeme, na slepo, kolik zasobnik da.
Ha ha ha. Jo, sejmul bych ho.
Pokud jsem se dostal do tehle situace, jsem blba pica, protoze jsem se citil bezpecn