MATT: Jinak ja mel cikanku, dokonce 2 najednou, jsem chlap?
Mmchodem to je ma oblibena vzpominka:
- mivam (hlavne v lete) naladu se vyoblikat jak ke kralovne na audieci (kdo me zna, nebo sleduje dyl, vi, ze mam nekoli desitek kompletnich setu od ruskeho mafianskeho vojaka, az po frak (ok, ten nemam, ale malou vecerni poskladam).
No a takhle bylo leto, nedele, Zizkov. V Praze nikdo, pac vsichni jeli za maminkama na husu, nebo co. Slunecno.
Bydlel jsem tehda hned vedle XT3 a tak jsem se vyoblikal. Sako, kosilka, vazanka, nezbytne kanady a zebradlo. Na hlavu doplnujici slamak. Hurra si cist do Rigraku a na panaka do Mlikarny.
Na pulce hlavy holo, na druhe vlasy skoro po rameno.
Takhle si to straduju Cimburkovou, a v okne sedej dve Aranky. Tak do 25 a pijou kafe...
Jedna zahlasi: “jeje, ty ses hezkej, pod nahoru, taky ti udelam kafe”, a obe se smejou.
Tak co uz, cist si muzu i jindy, vece, a sel jsem.
Kafe jsem fakt dostal, pak me obe rozdrtily v dame (!!!) no a pak mi damy daly.
Rika se, ze defka za darmo neda, tak za a) defka, at uz ten termin nemam rad jakkoliv, mi zatim dala vzdy zadarmo (dohromady uz 4x, s tim, ze jedno se nepocita, pac v Brazilii to platil zakaznik, takze to nebylo vlastne fraj)
B) manzelkyvyjdou ve vsech ohledech draz
C) je tojedna z nejproslunenejsich herakovych vzpominek na zivot na Zizkove - to kafe bylo totiz PARADNI ;)