LAUNCHER: anglicka snidane pro lamy, ale chce to dve panve.
Mrdni na panev slaninu, pokud ji neveris tukem, prihod kousek sadla/oleje. Az je na panvi mirnevzatucneno, nech slaninu do stavu, kdy ji mas rad, rozhlepnj na tutez panev vejca, a stahni ohen na pul. Vejca nesol (soli se az na konci)... keep in progress...
Mezitim mrdni na jinou panev idealne cherri rajcata (cvysledek je nejvic prekvapivy), nech tam dokud kozka rajcat nezacne blednout, dala by se stahnout, ae to nepotrebujes. Az jsou rajcata takovy ok, to je tak v dobe, kdy je ok slanina, tak na tu rajcatovou panev mrdni oblibene fazole z konzervy.
Az jsou hotovy vajicka, jsou hotovy fazole.
Ja do nich sypu su a oregano, ale funguje do nich kdeco.
Je to soubeh: slanina a rajcata se delaj stejne dlouho, fazole z konzervy a vejca se delaj jen ve smyslu @ohrati nez stuhne zloutek”..
Popravde, anglicka snidane je uz trochu skill, ale zas, kdyz vychytas ten soubeh (da se treba jeste s toustama, palacinkama, waflema,...). Tak tim zahvezdis jakoze - MOC.
Moje nej je soubeh s brokolici, ktera ss dela dlouho kjak slanina.
Pokud to trva dyl jak 10min, delas to blbe.