LAUNCHER: Jo, ja mam prave ten problem, ze jsem taky brucoun, nevadi to jeste uplne tam, kde mi treba Adla jen zavazi v kuchyni, nebo nejdriv umeje hajzlik, pak az podlahy, a pak si do cisteho hajzlu vyleje kybl sracek. To jsem jen tak nejak nabruceny, ale rikam si “skoda prace, ale ne moji”. V labu nebo v dilne uz to ovsem nesnesu. Bojim se skratu na 40A a vic, bojim se pusteneho plynoveho kohoutu a kontaminovanych nastroju do kultur, ktere chovam mesice.
To posledni plati i pro zahradu. Je sice desne cool setrit vodou, ale prolejt mi kytky, kde hlidam ph, a zavlazuju mikro, kyblama vody z plesnive sprchy,... zabil bych. (To zas delaj druha spolubydla; delali, uz jsem to zadtavil, ale stalo me to 2 zahony tesne pred cestiu na sklizen).
Kazdopadne predstav si strelce, nebo bitkare, ktery odmita fyziku, chemii, telocvik, a training. Pak ti prijde na kurz: pokrocile techniky sebeobrany.
Sice nikdy nikoho nekop do kolena, po 20m behu zvraci, vzit do ruky palnou, secnou nebo bodnou znamena, ze tomu ukazes za co se to drzi, ale kurva bude vykladat jak je to krasne umeni.
Jako jo, ja to chapu, ja taky obdivuju umelce ve svojich remeslech a oni by si o me ani neopreli kolo. Ale boha jeho, aspon trosku tomu dam neco ze sebe, nez jim zacnu rikat, jaka je to magie.
Ne neni. Magie je zustat hloupy v dobe, kdy aspon teorii si muzes nacist a nedej bog nakoukat na youtubu.
To je jak kdyz vedes hackerspace, tak nikdo nic nedela, dokud nevymyslis projekt, a pak mozna nekdo neco. Bavte me!
To neni ono. Bav se kurva sam, ja ti jen muzu ukazat, jak se z lega stavi domecek, ale prijit na to, jak se zachazi s kostkama? Sorry, ale to zvladne dite, ne ctyricatnik.
Nebudu vas bavit! Budu vas ucit.