• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OVERDRIVEOVERDRIVE, nejlepsi pritel sama sebe: „Nech si zdát o spaní“
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Nekdy me hrozne potesi, ze kdyz svojim neprizpusobivym zpusobem nekam neco napisu, zacne me sledovat par lidi, ktere sam obdivuju.

Muzou to byt drobnost, treba holka, ktera se pta, kde koupit hadry, pote, co si nekoupila na sebe nic noveho, a ja ji doporucim par kusu hader, co nosim ja a zena, ktere vypadaji a zaroven drzi, a zaroven neobsahuji detskou praci, jsou lokalni a tak. Protom rozhodne nejsem extremista, radej si koupim kozene boty a kalhoty za majlant nafurt, nez plastove nahrady, co jsou vegan, ale vydrzi 1 sezonu.

Nekteri lide holt mysli jinak, a zrovna treba tuhle holku (a par okolo ni), tak bych vzal do komunity, kdyz by zkoncil svet.

Ony se nemrzi s picovinama typu kvoty pro zeny a feminismus, porodily deti, a jedna z nich je sitar programator a dalsi organicka chemie.

Navic jsou vcelku hezke, a vcelku verim, ze pujcit jim Ruggera, vrati se z lesa s veverkama, zajicama, bazantama, a kanistrem pitne vody a pak uvari.

Je to hrozne “siroke kriterium”, do nejz je zahrnuto i to, ze se staraji o deti a slabsi, a kdyz to jde, tak nezabiji.

Me to tak nejak staci, zas je to jen pattern recognition. Ale nejak mi to dnes pomohlo, ze tohle se mi deje. Obcas.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Kdyz by se me nekdo ptal, co bych povazoval za svou dovednost, kterou mam nejvic rozvinutou, tak je to “patterns recognition”, rozpoznavani pravidel v nejakem chaosu.

Jsem velmi spatny v konkretnostech.
    Spatny sportovec, spatny os admin, spatny programator, spatny pritel, manzel i otec.

Jedine, co umim je, ze si prectu desitky az stovky knih a najdu v nich nejake obecne pravdy prijimane i ve vic jak jednom kulturnim paradigmatu.

Dokazu z clanku vysledovat jehly v kupce sena, dokazu se podivat na tickety a na logy a videt v nich nejaky vzorec.

Dokazu vnimat, co lide rikaji, i kdyz vetsinou mluvim hlavne ja, a pochopit, kdo je vrah.

Neda se to moc popsat, ja tomu rikam vkus, bohuzel mi to zatim fakt funguje. Nedelam z toho dlouhodobe predpovedi, spis resim aktualni problemy, ktere jsou plosne, potazmo usuzuji na zaklady nejakeho jednani.

Myslim, ze kdyz bych mel popsat, proc spatne spim, nebo co me dovedlo od optimismu k rozesmatemu pohledu na svet, ktery se riti do zahuby (doom), tak by byla tahle schopnost. Je to i duvod, proc bych chtel delat treba pro rozvedku, pac v IT tahle dovednost ma cenu jen u manageru a investoru. S tim, ze managery IT zprofanovalo jako neuzitecne idioty a na investment nemam kapital.
    Myslim, ze rozpoznavani vzorcu je vzacna vlastnost, ale prijemne to neni, a nejsem schopen se standardizovat napriklad s lidmi, kteri maji pouze okamzity pohled na veci, potazmo s lidmi, kteri maji ustaleny pohled na veci.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ehm. Adelo? Nejaka vyjadreni?

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jen takova citace, a prosim, nerikejte za pul roku, ze jsem vam rikal “ja to rikal”.

A co pak? Plán minimálně části země je jasný – a už ho potvrdil i poslední průzkum předvolebních preferencí. Zvolit do čela země někoho jiného než Babiše, semknout se k obnově ekonomiky a poučit se z krize pro svou práci či byznys. Když se ploužíte dlouhým tunelem a upíráte oči k malému vzdálenému světlu na jeho konci, zdá se to jasné a srozumitelné.
    Jenže lidská hlava funguje jinak. Jakmile opravdu vyjdeme z tunelu ven, zůstaneme stát oslepeni sluncem. Zapomeneme na všechno, co jsme si v myšlenkách sumírovali předtím. Budeme to dokonce chtít zapomenout co nejrychleji a pokud možno hned.
    Bude to naše hlava, kdo udělá za covidem tlustou čáru. Jakkoli se nám to teď zdá nepravděpodobné, až bude po všem, přestane být důležité, co se dělo v krizi. Jakkoli Babiš a Hamáček se svými company boys prokázali totální neschopnost, pro průměrného voliče to nebude důležité.

Komentář: Po pandemii přijde bezstarostná jízda. Okamžitě - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/...ce_zone_name=zpravy.web.nexttoart&dop_req_id=w6J3ZmJyTUL-202104011014
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Zatim nejlepsi april dne: zeman povysil koudelku na marsala!

:))) prave jsem se zacal hrozne chechat!

Komentar to pak dorazil:

Koudelka uz nosil v torne marsalskou hul rok, a kazdeho s tim porad otravoval.

#neKbisNe
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ciste nahodou jsem si vsimnul, ze “sledovaci odpovidacu letadel” hlasi podivne manevry nekolika letadel s ru odpovidaci nad CZ, volaci znaky vypadaji legit, ale zadne takove letadla nejsou v zadne databazi. Znaky se zmenily predevcirem a predtim jakoby letadlo neexistovalo (nemaji je v lozich za posledni kvartal).
    Ale to muze byt jen nahoda. I kdyz temhle geekum sice nerozumim, ale verim.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Tyvoe, 28 bojovych a 24 logistickych batalionu, a Krym a Donetsk dali s peti a troskou vzdusne podpory?
    Pochopil jsem ty clanku dobre?!

Jestli jo, mate pas a kamose za hranicema. To bude totiz dobra mela.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ovsem tohle neni uplne srandovni : [ XAKROO @ 3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Stupid but mostly peaceful ]

Ze by si ten tankovej batalionek Ru dovezli i s logistikou na Ukrosku jen tak, ze nemaj co delat?
    Hmm hmm.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    To jako fakt? Kdyby to vyslo dneska, ale vcera?

Vakcínu dostanou dřív i dobrovolní hasiči, ale ne všichni - Novinky.cz
    https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/vakcinu-dostanou-driv-i-dobrovolni-hasici-40355658
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Pravda me vlastne ze sportu bavi jen lyze (velmi spatny, pac jsem na to nikdy nemel prachy), plavani (lepsi, ale zadny zazrak), kone (spatny, pac se to ted nesmi) a potapeni bez pristroju. Na kole jezdim hodne moc, ale ne jako sport, ale jako nahradu ridicaku.
    Pokud se jako sport pocita schopnost ujit neomezene dlouhe vzdalenosti tak, abych videl co nejvic volne zijicich zvirat a nepotkal zadne lidi, tak v tom sportu jsem fakt dobry. Dost me jeden cas bavilo zonglovani a jeden cas horolezectvi.
    Ale ve vsem jsem hrozne drevo. Kdyz by panbuuuchtel, abych byl sportovec, nenarodil bych se do podoby 57kg pavouka ;)

Ted jsem se rozhod, ze se naucim bruslit, pac u me zkoncily inline jednoho ex spolubydla a mit kolecka mi pripadne dobry, uvidime.

Strasne moc moc moc bych chtel vlasni kayak, a mam sen jezdit zimni reky, jenze dik covidu se mi to zhatilo. Predstavuju si to tak, ze bych v zime sednul do lodi a jel rekou kam az to pujde a tam slozil hlavu a pak zas dalsi den dal. Cilem bylo dojet az do severniho more, ale nevim, zda se to podari a tak dlouhou vypravu fakt nechci dat v zime.

Chtel bych zkusit pristrojove potapeni, ale kdyz byly penize, mel jsem cca 16h denne prace, a pak zas nebyly penize.

Remesla jsou zabavnejsi nez sporty, imho. Bavi me v podstate vsecko, kde neco vyrabim.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Vzdycky si vzpomenu na Ditu, mamu Mii#2, jak chodila jeden cas na seznamky, a prej jednou zkousela speed dating. A kdyz ji asi 20 samecek rekl, ze ma rad behani, kolo a pocitace, zacala systematicky odpovidat na otazku “co mas rada” “ja rada chlastam”.

(Doopravdy projela Aliasku na lodi, lezla po skalach a hrala na banjo a desne dobre sukala, a to kdekoliv a kdykoliv. Ale uplne chapu, ze lidi, co resi endorfin pomoci behani po parku a counterstrike po siti fakt nemusela. To jsme meli spolecne.)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Ale ja v pravde mam vcelku odpor i k devcatum, co si pravidelne zpevnuji stahna, brisko i zadecek;)

To je jak nejakej hmyz... brr.

Dobry bylo: tak jsem vyvmyslela, ze jak ted nesmis chlastat, tak budem spolu kazde rano behat.
    Ja: V ZADNEM PRIPADE!!! To ses musela posrat v kine!!! Nikdy v zivote nebudu hrat fotbal a behat po parku jak ty vymasteny zombie, a v zivote si na sebe nevezmu cyklistickej dres.
    Adla: uuuf, to jsem si oddechla, nesnasim behani. Ale nebudes me nutit plavat, zene?

:)
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    White trash blba style

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    LAUNCHER: Kdyz v tom beha nenbo cvici, tak v pohode. Adla v tom treba buzeruje psi. Lip vypadaj aspon konacky rajtky.

Ale chodit v tom treba do prace mi pripadne jak sustka s 4 pruhama, nebo vntakovejch tech sportovnich hadrach z decatlonu do divadla a tak. Proste white trash.

Jinak dobrej zverinec mas ;)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    + uplne kazda hezka doktorka, chemicka, pravnicka, programatorka, ucetni, architektka a mnohe dalsi "useful" povolani - ktera v tech yoga pants beha nebo cvici :-)

Jednu mam doma, lucky me :-))

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE:

Electro Swing Dance Freestyle: Spooky Scary Skeletons, Glenn Gatsby feat. Ashley Slater
    http://www.youtube.com/watch?v=ZNhu5C8mSCY
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Smilin je hodne fajn baba.

1 YEAR transformation of ELECTRO SWING | Smilin
    http://www.youtube.com/watch?v=5ajKBznS32c

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    OVERDRIVE: Ne to nejde. To odvolas. Hybridni valku na Tebe.

Dytto | Barbie
    http://www.youtube.com/watch?v=a36Dok9fAmM
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    Jaroslavl, Rusko
    leží 250 km severovýchodně od Moskvy. Jde o hlavní město stejnojmenné oblasti. Žije zde přibližně 608 tisíc obyvatel.
    Západní agenti ukradli asfalt za bílého dne...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam