No tak ne, jsou i věci menší, co dokážu člověka doslova nasrat :-) Sme se s mužem dneska pustili do generálního úklidu.. normálně mi sem chodí slečna na úklid, ale jak jsem teď často nemocná, tak na ní nějak nezbylo..
No, pustila jsem se do koupelny, odtahala poličku a koš od zdí, vydrhla vanu a obě umyvadla.. mezi tím tam vlezla spolubydlící s tím, že si jde vyčistit zuby (začali jsme ve 12:30).. ok.. vyčistila, vypadla.. tak jsme dodrhla, zametla podlahu a zametla i kuchyn a chodbu, kde je stejnej podklad (dlažba) a navazuje to na sebe.
Mezi tím, akorát když sem končila zametení (cca 3 minuty od opuštění koupelny, kde stále byly odtahaný věci od zdí a na zemi hromádka bordelu od koštěte), se tam spolubydlící prostě zavřela. Tak sem prohlásila, že si asi dělá srandu a ona na mě vyjela, že tu s náma přece taky bydlí.
Hmm, to by se teda mohlo projevit na občasným úklidu, což zatím od května udělala jednou.. (dvakrát, jednou když sme byli na dovolený a máma sem pouštěla elektrikáře a pak mi psala, kdo to tu s náma bydlí, že takovej bordel, co vznikl od našeho odjezdu v životě neviděla a to i v prostorách, který obývám já a muž..:-/)
No, tak jsem si napustila vodu a řekla, že jestli teda pospíchá, ať tam vlítne, že začnu s vytíráním v kuchyni..
Je tomu 35 minut a slečna je v koupelně stále..:-/