KRMELEC: ne, právě že ne. moje info tady na NYXu je trochu přežitek Webu 1.0, takhle se dělaly homepage před 15 lety, vím o tom... tady je to více o emocích, obrázcích, sebevyjádření. vím, že jsem trochu mimo, ale mě vždy bavilo trochu vybočovat z řady, no :-)
na FB jsem jednoduše dost sdílel odkazy na různá zajímavá témata, která se ke mě přes FB a čas od času procházel historii své zdi, když jsem dejme tomu hledal podklady pro článek na nějaké téma. Tím pádem jsem zrušením svého účtu přišel o cca rok až rok a půl nazpět archív potenciálně zajímavých odkazů - něco z toho jsem měl zabookmarkované jinak, ale o něco z toho jsem trvale přišel.
vím, že tebe to z neznámého důvodu irituje: ale opravdu mě riziko možnosti ztráty dat bez jakéhokoliv předběžného varování nebo zdůvodnění přijde jako docela reálný problém a chci v tomto směru mezi lidmi šířit osvětu.
nechci řešit takovou tu paranoiu, jako že se lidi bojí, že je na FB někdo označí na fotce, na které jsou zachyceni v momentě, kdy si v sexshopu právě koupili anální vibrátor, který se chystají přestavět na roznětku dopisové bomby, kterou hodlají doručit přímo do živého vysílání pořadu Vidlákov má talent a odpálit jí pomocí SMS jízdenky.