• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    Taky už vás nebaví zeleninový salát, kuřecí maso se zeleninou, tuňák nebo nízkotučný jogurt stále dokola? Podělte se, co jste dnes všechno snědli a inspirujte ostatní.

Diskuze poslouží i k tomu, abyste získali přehled, co za den sníte a byli si vědomi chyb, kterých se při hubnutí dopouštíte.

Držte se prosím tématu, toto auditko je o zdravých, dietních (zejména redukčních) jídelníčcích a receptech.
    rozbalit záhlaví
    ITAL
    ITAL --- ---
    LIMONADA: Můžeš prosím trošku rozvést to naložení tvarůžků do sodovky? Vypadá to zajímave, ale nikdy jsem o tom neslyšel :-)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    CULI: tvaruzky jsou nej, a navic se daj vyborne nalozit v sodovce - pekne se rozlezi, muzes si je dokorenit cesnekem chilli a dalsimi vecmi a je to dokonale dietni a zaroven podobne chutne jako treba nakladany hermelin (pritom kaloricky rozdil je naprosto brutalni)
    FKA82
    FKA82 --- ---
    CULI: Ty jsou super, vzdycky kdyz jedu kolem kupuju primo ve vyrobne.
    CULI
    CULI --- ---
    BARA_ONLY_ONE:
    FKA82: me chutnaji hodne tyhle http://www.madeta-velkoobchod.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=104&products_id=14326 jsou drazsi myslim, ale s tim kminem luxusni .)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    CULI: Já si teď nově zpříjemnňuji dietu právě olomouckými tvarůžky, které jsou nezávadné.. a směsí zeleniny s fazolemi, které bych mohla jíst třikrát denně.
    FKA82
    FKA82 --- ---
    CULI: myslím, že tvarůžky jsou v pohodě.Já si je dávám docela často.
    CULI
    CULI --- ---
    holky co si myslite o tvaruzkach olom. ? ja je mam rada obsohuji upe minimum tuku, jedine peklo je ta sul no :-/
    jinak peklo sehnat kruti dusenou sunku, vsude sama veprova, uzena....:-/
    jinak dnes jsem si knackebrot dala s obyc. cotage a vysperkovala to koprem mnaaaaaaaaaaaam :))
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    JULLIK: zname dcera je od malicka vegetarianka a misto masa ji smakouna - vajecna bilkoiva. Je to takova bila hmota temer bez chuti. Jde obalit jako rizek, okorenit a na prirodno hodit na panev, nebo za studena do salatu misto syra. Kupuju to v bille
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    JULLIK: cocka, cervena cocka, cizrna....fazole ja osobne nemusim. soja, ale s tou to neprehanet. proste cokoli. zrovna dnes sem mela salat ala gata - nastrouhana cervena repa, trocha zelneho sterilovaneho salatu (doslo kysane zeli) a uvarena cizrna (je dobry ji nechat tri dny trochu naklicit, je pak stravitelnejsi ama lepsi vyzivove hodnoty, jen se musi menit voda)
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    LIMONADA: To bych mohla zkusit, děkuji. Třeba čočku mám moc ráda.
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    JULLIK: A zase žádná anorektička a hubeňour nejsem mám 59kilo.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    JULLIK: aspon lusteniny. ale zivocisne bilkoviny nicim nenahradis, leda bobulema
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    SASH: No spinning a taky běhám denně v práci, nemám žádné sedavé zaměstnání. Ale já už jsem si nějak tak zvykla jíst a opravdu mi to stačí. Víc nevim zda bych do sebe dostala.
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    MANXX: No já fakt maso moc nemusím, maximálně si to nahradím sýrem v salátu...Občas ryby...Tak jednou týdně mám kuřecí nebo krůtí maso, jinak ne :( Ale tak byla bych ráda, kdyby mi někdo poradil čím to aspoň trošku nahradit.
    SASH
    SASH --- ---
    JULLIK: mne to prijde strasne malo, celej den bych mela hlad..obzvlast pokud sportujes, pokud vim, tak delas spinning, kterej je energeticky hodne narocnej..
    a manxx ma pravdu, chtelo by to nejaky bilkoviny
    MANXX
    MANXX --- ---
    JULLIK: Nejíš bílkoviny?
    JULLIK
    JULLIK --- ---
    Tak já dnes:
    Snídaně: 2celozrné toasty s rajčetem
    Svačina: Ovoce
    Oběd: Zeleninový salát
    Večeře: Zeleninový salát a pitta chleba
    MANXX
    MANXX --- ---
    KALHOTKA: Ty fakt neznáš zakysaný mléčný výrobky? :-O
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    KALHOTKA: radsi resit tyhle veci v [ Hubenouri a baculkove na nyxu.. aneb nevite nekdo jak ztloustnout nebo zhubnout ?? rychle.. kvalitne?.. zdrave?.. ? :)) ]
    tady maj byt jidelnicky

prosimte precti si neco o vyzive, aspon trochu prospesne muze byt mleko primo od krav (ale to uz dnes skoro nikdo nestravi), to co pijes je jenom takovej zbytek z mleka....
    vapnik si telo z mleka temer nevezme, na to jsou rozhodne lepsi jine potraviny.
    na vegetarianstvi se vykasli, pokud to nemas jako presvedceni, rozhodne s vegetarianstvim snadneji nezhubnes (spis naopak, je mnohem tezsi mit vyvazeny jidelnicek), neco o tom vim(byla jsem dlouho vegetarian, momentalne jim jen domaci a bio maso a ryby)
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    KALHOTKA: snickersku vymen aspon az musli tycinky, je plno sladkeho co neni tak strasne a ma alespon nejake vyzivove hodnoty. a mleko doporucuju nepit, organismu k nicemi neni, radsi kefir/acidofilni mliko nebo jogurt.
    ANICCKAA
    ANICCKAA --- ---
    CULI: primo zkusenost nemam, ale asi to nebude uplne spatny. Rekla bych, ze to bude i pekna makacka. Chodila jsem jednu dobu do fitka, kde nabizeli asi tri stupne zateze pro hubnuti, zpevneni a zoskani kondice. Premyslela jsem o tom, ale odradila me ta cena a take to bylo v cas, kdy jsem nemohla.
    Zjistila jsem, ze mi stejne nejvice vyhovuje cvicit doma. Kdyz neco delam spatne, tak me opravi zkusenejsi mamka a do tela si dam stejne, jako bych byla ve fitku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam