• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    Taky už vás nebaví zeleninový salát, kuřecí maso se zeleninou, tuňák nebo nízkotučný jogurt stále dokola? Podělte se, co jste dnes všechno snědli a inspirujte ostatní.

Diskuze poslouží i k tomu, abyste získali přehled, co za den sníte a byli si vědomi chyb, kterých se při hubnutí dopouštíte.

Držte se prosím tématu, toto auditko je o zdravých, dietních (zejména redukčních) jídelníčcích a receptech.
    rozbalit záhlaví
    KALTY
    KALTY --- ---
    RADUS: v životě sem je neměl ale asi to zkusím ;) díky
    RADUS
    RADUS --- ---
    KALTY: a co rýžové těstoviny?
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    KALTY: tak si peč chleba sám, to zas tak náročný není, nebo mi to aspoň připadá snazší, než dělat těstoviny ,)
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: No a hovězí tam příště nenechám tak dlouho
    Včerejší kuskus :

KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: obrázek toho hovězího se zeleninou...
    Trochu více oliv. oleje. Příště to zkusím trochu jinak

1KA
    1KA --- ---
    dneska lepsi
    snidane chleba se sunkou a syrem
    svacina pomeranc
    obed veprovej prirodni rizek s hromadou zeleniny a nivou
    svacina trochu cottage
    vecere dojim cottage a davam si aspon pul kila cerstvy zeleniny a k tomu domaci pomerancovo-mrkvovej dzus
    KALTY
    KALTY --- ---
    Tak nakonec ještě nákup ;)
    5/ Hovězí zadní Angus s grilovanou zeleninkou ( cuketa, fenykl, rajčata, paprika a okurka )
    KALTY
    KALTY --- ---
    Dnes :
    1/ 2pl. chléb slunečnicový, 2pl. Leerdammer, 2pl. kuřecí šunky ( 80%), lučina a trochu zeleniny ( mrkev, okurka, cherry, paprika )
    2/ mango ( asi tak 400g )
    3/ Kuskus s tuňákem, kukuřicí, mrkví, okurkou a rajčatama, trochu bazalky. ( ze včera )
    4/ zbytek zeleniny ( mrkev, okurka, cherry, paprika )
    5/ Přemýšlím co si doma udělám... Asi nějaký plátek masa s teplou zeleninou ?
    Mám tam vepřovou kotletu. Nějaký návrh?
    KALTY
    KALTY --- ---
    KOCHANSKA_CH: díky ;)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KALTY: Moskva je přírodní, celozrnný, kvasový chléb, který má blahodárné účinky na Vaše zažívání. Je vyráběn ze tří druhů žitné mouky, vody a soli.
    Tolik okopírovaný popis výrobku. :-)
    Proti těm moderním slisovaným celozrnným žitným chlebům je nadýchanější. Je hranatý z formy, ve které se peče. Prodává se buď krájený a balený nebo volně celá cihla. Tu si občas koupím, připadne mi tak nejlepší, když je čerstvá.
    KALTY
    KALTY --- ---
    KOCHANSKA_CH: jo tak to ani netuším co je ;)
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    KALTY: Klasická moskva ti taky nevoní?
    KALTY
    KALTY --- ---
    ALINEARTODE: Je pravda že bych potřeboval nějaký zdravý chleba který by nesmrděl.
    Třeba včera sem měl ten žitný od penam, dnes slunečnicový od bonavita a stejně to všechno přebije ten strašnej smrad "hnoje"
    Mám možnost nakupovat v Bille nebo ve Sparu... nevíte někdo?
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    ALINEARTODE: mne neprijdou spatny - chce to vyzkouset, kazdy ma jiny chute
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    SAT_ANN: a jsou jedlý? potřebovala bych nějaký typ na celozrnný, který nebudou chutnat jako hnůj
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    KALTY: jo to to kazí nejvíc :-(
    KALTY
    KALTY --- ---
    SAT_ANN: dík. jen aby mi to vydrželo ;)
    Ještě by to chtělo omezit večírky a chlast ;)
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    KALTY: v biopotravinach prodavaj nejaky zitny celozrnny, stoji normalni pytel asi dvacku, kdyz si vzpomenu tak je kupuju...
    ale kdyz jis prilohy v normalnim mnozstvi, tak to asi moc resit nemusis si myslim

a na chlapa teda fakt super jidelnicek - obvykle nejsem schopna pripravit si takhle pestrou stravu :-/

KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Jinak budu rád když mi to každý den zkouknete ;) Přeci jen se v tom ještě moc neorientuji :(
    1KA
    1KA --- ---
    KALTY: ne, mam hroznej hlad...ale v prqaci nemam nic
    KALTY
    KALTY --- ---
    1KA: A to ještě žiješ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam