• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    RUSALKA: prosímtě neblbni, hruška tě nezabije, to byl džouk :)))
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    ALINEARTODE: Priste kousu mrkev .)). Na druhou stranu je snazsi v potravinach umyt jablko, a pak ho jen umyt, nez treba skrabat tu mrkev.

Tohle byla polevka z Bin Minhu na Strossmayeraku, porce neni nejvetsi, tak jednou za cas si to dopreju..
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    MISHACZEQ: tak mrkni na přebal, nechci ti kecat, zvlášť když nevím o jaký výrobek jde. nicméně tady píšou dokonce až 67 procent tuku http://www.kaloricketabulky.cz/kokos-mlety--strouhany-/
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    ALINEARTODE: fakt? tak to jsi me nepotesila, polivku jsem jeste nedelala, ale stacily mi tak 3 lzice na pul hrnku mlika a naleju to do jidla, ktery je na 4 porce treba. zjistila jsem to minulej tejden, radovala jsem se z objevu a koukam, ze marne :D
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    MISHACZEQ: díky, i když teda dietní problém to neřeší, pže sušený kokos má přes 60 procent tuku pokud se nemýlím
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    ALINEARTODE: ja mam pro tebe takovej tip, v indicky kucharce jsem cetla, ze se da jednoduse pripravit tak, ze svaris kokos v obycejnym mlice. koupila jsem si nejakej strouhanej, dala ho do toho mlika dostatek, nechala prejit varem, pak jsem to rozmixovala tycovym mixerem a vysledek je vicemene stejnej jako u kupovanyho v plechovce. jen se musi dat toho kokosu fakt dost, aby to bylo vyrazny
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    DIVA: trestala bych za jakýkoliovoce!!! :D
    RUSALKA: kolik do tý Rom Kha dáváš kokosovýho mléka? V některých receptech uvádí i litr, to je docela slušná pálka
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    RUSALKA: Ha! Ted mi doslo, ze hruska byla jabko .))
    CULI
    CULI --- ---
    DANIA: palacinky vyzkousene, vyyyyborne !! diky za tip, jen mi to nedalo a dala jsem tam vajicka :) priloha uz moc vege nebyla - byla kureci smes ( chery rajcatka,paprika-na cibulce) jogurtovy preliv (bily jogurt,sul,cesnek,kopr) secteno,podtrzeno- moc bilkovin??
    DIVA
    DIVA --- ---
    RUSALKA: hrozno a hruška.. sodoma s gomorou! ;)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Pecivo s dynovymi seminky, ananasovy syr, roiboos.
    Hroznove vino.
    Kureci platek, dusena zelenina, syr.
    Hruska.
    Polevka Rom Kha Gai.
    Par oliv.
    NOA
    NOA --- ---
    DANIA: díky, spolehlivě jsi mě rozslintala :D
    COCOBANANA
    COCOBANANA --- ---
    DANIA: vypadá to velmi lahodně, dík moc
    DANIA
    DANIA --- ---
    COCOBANANA: pytlik listoveho spenatu rozmixujes s adekvatnim mnozstvim rostlinneho mleka /treba sojove/ na hustsi, ale dobre tekutou a hladkou kasi.. osolit, pak pridavas celozrnnou spaldovou mouku, dokud konzistence neni spravne "palacinkova".. nechas 10min spocnout a vesele peces na panvi. pridam fotku, tady jeste plneno dresingem z bylinkoveho tofu, konopneho oleje, citr. stavy, bylinek, rajcat susenych v oleji, sul, pepr - rozmixovat dohromady na hladkou pastu.
    COCOBANANA
    COCOBANANA --- ---
    DANIA: ahoj, prozradíš mi recept na tu vege omeletu? dík
    DANIA
    DANIA --- ---
    1. dva platky zitneho chleba, fazolova pomazanka, jablko, brusinky, vlasske orechy, mungo klicky
    2. brokolicovo-mrkvova polevka
    3. zluta cocka, , dusena zelenina, restovane tofu platky
    4. cervena paprika, polovina okurky
    5. spenatova omeleta /bez vajec/, houby, cherry rajcata s balsamicovym octem
    GALE
    GALE --- ---
    RUSALKA: to rozhodně. mlíko, tvaroh, jogurty, neochucené kysané nápoje... to všechno by ti mělo dát dost bílkovin a ubrat sacharidů.
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    GALE: Piju hodne mlika, tak si rikam, ze to kompenzuju aspon tak. Soju rada, tofu by taky mohlo bilkovinove pomoci, coz? .)
    GALE
    GALE --- ---
    RUSALKA: Tak zkus šmakouna nebo sojové maso. Pokud ti tato verze nechutná, pak do svačin zařaď kefír nebo kyšku. Prostě nízkotučné mléčné výrobky... můžeš nich sníst mnohonásobně víc než sýra a ještě jsou dobré pro spoustu jiných věcí.
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    GALE: Uznavam, ze jo. Mam prave problem s masem - jim ho prilezitostne, kdyz uz, tak kure -) mela bych se k nejakymu masu ci jinym bilkovinam rozhoupat .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam