• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    DANIA
    DANIA --- ---
    1. cerstva stava z jablek, hrusky a pomerance, 2x latek zitneho chleba, rostlinna pomazanka, medvedi cesnek, redkvicky
    2. fazolova polevka
    3. quinoa po indicku, pecena mrkev, salat z rukoly, baby spenatu, cerveneho pomerance a kapie, vlasske orechy
    4. sojovy jogurt bily, jahody
    5. zeleninova stava /okurka + cervena repa + mrkev/
    TESKERA
    TESKERA --- ---
    BARA_ONLY_ONE: ja bych do toho nastrouhala treba jablko a pridala k rozinkam jeste brusinky, sladila pouze medem a alternativa za maslo me nenapada... dzus davam do vlocek, kdyz si delam domaci zapecene musli, ale to jako pojivo nefunguje..
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    takhle to imho nebude držet pohromadě, bez másla to asi vyrobit nejde. napadá mě akorát ubrat množství másla a přidat vajíčko jako pojivo. možná dát míň vloček a víc ovoce.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Napadá vás, jak udělat dietní variantu flapjack? http://www.velkaepocha.sk/2009091710996/Recepty-Bleskurychly-flapjack.html
    Pekla jsem to včera poprvé a je to fakt super, kalorické hodnoty však raději nepočítat. Říkám si, že kdybych vymyslela dietní alternativu, velmi chutnou formou bych do sebe dostala ovesné vločky a bylo by to skvělý jako dopolední svačina, když je člověk ve shonu.
    Chtělo by to hlavně nahradit to máslo, bez cukru se to obejde, trochu medu se přežije.
    KALTY
    KALTY --- ---
    DIVA: No škoda že nemám fotku s průřezem... Nestlihl jsem to vyfotit. Bylo to snědeno moc rychle
    DIVA
    DIVA --- ---
    KALTY: vypadá to jak šunkofleky, musela bych mít setsakra hlad než bych se do toho pustila .)
    KALTY
    KALTY --- ---
    ALINEARTODE: Děsivě myslíš ve smyslu dietním ?
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    KALTY: ty vado, to vypadá až děsivě. co to hodit spíš do nějakýho "kulinářskýho" auditka, kde to náležitě ocení? ,))
    KALTY
    KALTY --- ---
    KALTY: Hlavičku jsem s kámoškou dělal prvně v životě ale mooc se povedla ;)
    KALTY
    KALTY --- ---
    No moc dietní to není ale pochlubit se musím ;)

IMAG0468.jpg (1101380 B)
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    RUSALKA: prosímtě neblbni, hruška tě nezabije, to byl džouk :)))
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    ALINEARTODE: Priste kousu mrkev .)). Na druhou stranu je snazsi v potravinach umyt jablko, a pak ho jen umyt, nez treba skrabat tu mrkev.

Tohle byla polevka z Bin Minhu na Strossmayeraku, porce neni nejvetsi, tak jednou za cas si to dopreju..
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    MISHACZEQ: tak mrkni na přebal, nechci ti kecat, zvlášť když nevím o jaký výrobek jde. nicméně tady píšou dokonce až 67 procent tuku http://www.kaloricketabulky.cz/kokos-mlety--strouhany-/
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    ALINEARTODE: fakt? tak to jsi me nepotesila, polivku jsem jeste nedelala, ale stacily mi tak 3 lzice na pul hrnku mlika a naleju to do jidla, ktery je na 4 porce treba. zjistila jsem to minulej tejden, radovala jsem se z objevu a koukam, ze marne :D
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    MISHACZEQ: díky, i když teda dietní problém to neřeší, pže sušený kokos má přes 60 procent tuku pokud se nemýlím
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    ALINEARTODE: ja mam pro tebe takovej tip, v indicky kucharce jsem cetla, ze se da jednoduse pripravit tak, ze svaris kokos v obycejnym mlice. koupila jsem si nejakej strouhanej, dala ho do toho mlika dostatek, nechala prejit varem, pak jsem to rozmixovala tycovym mixerem a vysledek je vicemene stejnej jako u kupovanyho v plechovce. jen se musi dat toho kokosu fakt dost, aby to bylo vyrazny
    ALINEARTODE
    ALINEARTODE --- ---
    DIVA: trestala bych za jakýkoliovoce!!! :D
    RUSALKA: kolik do tý Rom Kha dáváš kokosovýho mléka? V některých receptech uvádí i litr, to je docela slušná pálka
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    RUSALKA: Ha! Ted mi doslo, ze hruska byla jabko .))
    CULI
    CULI --- ---
    DANIA: palacinky vyzkousene, vyyyyborne !! diky za tip, jen mi to nedalo a dala jsem tam vajicka :) priloha uz moc vege nebyla - byla kureci smes ( chery rajcatka,paprika-na cibulce) jogurtovy preliv (bily jogurt,sul,cesnek,kopr) secteno,podtrzeno- moc bilkovin??
    DIVA
    DIVA --- ---
    RUSALKA: hrozno a hruška.. sodoma s gomorou! ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam