• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEDIETNÍ jídelníček aneb co jste dnes měli dobrého
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    1. kuřecí šunka, bona vita celozrnné křehké rohlíčky , rajče
    2. kuře vindaloo s rýží
    3. 2 olomoucké tvarůžky, celozrnný toast bona vita, okurka
    4. hovězí maso se zelenými fazolkami, trochu rýže
    5. zbytek předchozího, bez rýže
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    Tak, a jsem v Německu. Říkala jsem si, jak tu budu jíst zdravě, ale mít všude kolem sebe bratwursty a mastný je fakt neudržitelný. Asi si na party budu nosit listy salátu. Pokusím se a něco pak postnu .)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    Tak a uz Vas s tim tady nebudu nudit..postnu sem jen kdybych jedla nahodou neco jo zajimaveho...jinak se muzete mrknout na http://adwbs.blogspot.de/
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    Den 16.
    40g ovesnejch vlocek+ 150ml mleka + 1 lzicka medu – uvareno dohromady
    30g susenejch merunek + 25g celozrnych susenek
    ½ musli tycinky
    kureci prsicko + 45g bulguru + zelenina
    30g celozrneho chleba + dve lzicky zerve a kousek okurky
    130g hoveziho steaku se 100g brambor, 50g brokolice and 80g zampionu + troska cerveneho vina
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    1. ovocné müsli s mlékem
    2. kuřecí směs se zeleninou
    3. dvě blumy
    4. půl hrnku rýžové kaše s jogurtem a lesními plody
    5. kuřecí směs se zeleninou
    (dneska přišla zásilka z mixit.cz, takže testuju)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    1. 50g zdraveho chleba + pomazanka z 20g tunaka a 40g tvarohu + 1 rajce
    2. tortila s hovezim masem
    3. 80g hroznu a 1 musli tycinka
    4. 3dl coly
    5. pasta salat z testovin a lososa

ADLETA
    ADLETA --- ---
    1. 30g ovesnych vlocek + 1dcl mleka + malej kousek chleba s maslem a medem
    2. kureci steak s mozzarelou a zampionama podavane s bramborama a trochou zeleniny
    3. 30g banan + 20g ovesnych vlocek + 1dcl bileho jogurtu
    4. 25g zdraveho chleba + 40g kureci sunky and 1 malej platek normalniho chleba se 100g tvarohovych tzaziky
    5. 1 hrstka kesu orisku
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    Den 13.

1. detska kase uvarena z 2dcl mleka + 20g bananu a lzicka medu
    2. banan + capuchino
    3. kureci kousky s celozrnou ryzi (50g) a chrestem udelane s troskou sojove omacky
    4. platek nakladaneho ananasu a kousek chleba
    5. nejaky nemecky vegetariansky knedlik se spenatem se syrovou omackou, jedna porce byli dva a ja snedla jeden, k tomu jedno velky Weiss bier jedno maly normalni a jako desert pulka jablecneho strudlu s vanilkovym kremem...

ale stalo to za to!
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    GALE: hm, no pak jsem planovala prejit na jiny plan...a tim se naucit jist vickrat denne, v mensich porcich a naucit se varit lehke recepty...ne ze bychom nekdy jedli velky prasarny, nemyslim si, ze jsem nejaka extreme tlusta (momentalne 65/170) ...jde spis o to, ze vzdy jednou za cas poznam, ze jsem se proste nejak rozjela...a kdyz uz mi vaha ukaze neco, co me vybudi, tak se nejakou chvilku snazim na sebe vic soustredit...o no to ma pak na me dlouhodobejsi efekt, ze si clovek zvykne na velikost porci, a ze vlastne nepotrebuju mit v sobotu k snidani palacinky a jine dobroty ;-)

diky za feedback, aspon nekdo
    GALE
    GALE --- ---
    ADLETA: Jídelníčky máš moc hezký, ale co nechápu, je to tvé odpočítávání. Nechci ti kazit radost, ale pokud se po těch 16 dnech vrátíš k původnímu jídelníčku, pomalu ale jistě se vrátíš i k původní postavě. Nebude trochu lepší si svůj aktuální jídelníček navrhnout tak, aby se ti líbil a nemusela bys počítat dny, "kdy to mučení skončí"? Ale jsem OT, takže kdyžtak pošta.
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    Den 12.

1. 30g ovesnych vlocek + 20g musli + 1,5dcl mleka
    2. pulka pomerance a jedna musli tycinka
    3. 70g cocky + jedno volske oko
    4. 80g hroznoveho vina + 3 knackenbroty lehce potrene zerve
    5. kureci roladky s cuketou - zabalit 130g na kousky nakrajenych kurecich prsicek do platku cukety, dovnitr jsem dala kousek cibule a zampionu...melo to byt zapeceno ale protoze ted nemame troubu :-(, tak jsem to opekla na panvy...pect by se to melo 20min.
    6. ctverecek 85% cokolady

dodrzela jsem jidelnicek az na to, ze k snidani melo byt:
    35g extrudovane obilne kase + 2 lzice rozinek + 150ml polotucneho mleka(pripravit kasi)
    a misto pulky pomerance melo byt stredni jablko
    a k cocce mely byt ty volska oka dve...

musim priznat, ze mi cocka zacina lezt usima a kure taky! Ale vaha klesa, takze mam motivaci se toho drzet...navic zbyva uz jen 16 dni ;-)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    Den 11.

1. zdravej chleba pomazanej pozitkovym tvarohem (3platky)
    2. jogurt + banan
    3. celozrny susenky 50g
    4. tagliatele(50g) s hovezi rostenkou (140g) + 25g hrasku a 25g zampionu poduseno na vine podavane s pul dcl cerveneho vina...

a melo byt

1. 100g celozrneho peciva + 4 lzicky zerve + cerstva zelenina
    2. 200g michaneho ovoce + 150g plnotucneho jogurtu
    3. tagliatele(50g) s hovezi rostenkou (140g) + 25g hrasku a 25g zampionu poduseno na vine
    4.50g celozrne susenky
    5. 130g tofu + michana zelenina + 2 platky knackebrotu
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    ADLETA: teda tech susenek bylo 50g :-)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    tak dneska to bylo zabavny :-)

Den 10.
    mela jsem:
    1. detska kasicka vhodna pro deti di 4 mesicu :-) koupila jsem to omylem
    2. 3 svestky a 1 knackenbrot
    3. kureci zavitek plneny platkem salamu s 200g brambor a zeleninovy salat, ctverecek 85% cokolady
    4. 100g celozrnych susenek
    5. a tohle je nejveselejsi 0,5 l piva, 1,5 maleho bramboracku a pulka pecenyho burtika v housce (preci je ten Octoberfest jen jednou za rok)

a melo byt
    1.Obilna varena kase ze 45g ovesnych vlocek a jahel v ryzovem mlece + lzicka medu a lzicka drcenych mandli
    2. 3 svestky + 3 platky pufovaneho spaldoveho chleba lehce potreneho zerve
    3. kruti rolada (100g) s prsutem (1platek) a bylinkami s bramborami (200g) a zeleninovy salat
    4. 1 musli tycinka + 120g plnotucneho jogurtu
    5. oblozeny talir: 1/2vejce, 20g tilsitu light, 50g drubezi sunky + 1,5 platku hrubozrneho chleba + michana zelenina

:-) Takze tak...ale vaha trosku klesla coz me potesilo... a namotivovalo to nejak tech 18dni jeste preklepat
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    ADLETA: Ne, asi to jen ja nepochopila .)) Uz jsem si rikala, ze to je nejaka uprava cocky, ktera mi bude konecne chutnat .)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    RUSALKA: jakoze, zvazim 60g v suchem stavu a pak varim....stejne tak testoviny nebo ryzi...proste vazim v suchem stavu...pardon, pisu jak mimon
    SHI
    SHI --- ---
    RUSALKA: spis uvarena cocka bez prisad ne)
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    ADLETA: Můžeš upřesnit 'čočku v suchém stavu'? :) Jen čočka po namočení ve vodě?
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    tak dneska to bylo lepsi, ale porad nejak mam problem dodrzovat navrzeny jidelnicek...
    Dnes jsem totiz snedla...
    1. 60gmusli + 1,5dcl mleka
    2. 60g cocky v suchem stavu + 40g kureci sunky
    3. hruska + 25 g celozrnych susenek + ctverecek 85% cokolady
    4. 150 g filatka a 200g brambor + zeleninovy salat z 1 rakce a pulky mini okurky

A melo to byt:
    1.2platky hrubozrneho chleba + 80g plnotucneho tvarohu s paprikou + trocha cerstve zeleniny
    2.pomeranc + 25g celozrnych susenek
    3. 150g grilovaneho candata + 200g bramborove kase + michana zelenina
    4.jablko + 25g celozrnych susenek
    5. 100g veprove pecene z kyty s lusteninovym salatem (45g cocky, 1/3cibule, horcice, cervena cibulka a citronova stava)
    ADLETA
    ADLETA --- ---
    po zabydleni jsem se vratila k dietnimu planu a dnes to tedy stalo za to...nedoporucuju nikomu:

1. 150ml bileho jogurtu, 1 knackenbrot
    2. hruska, musli tycinka
    3. hovezi kostky s cibuli v sojove omacce s 65g testovinami v suchem stavu, ctvrtka cervene papriky
    4. celozrny chleb 60g s 40g kureci sunky, ctvrtka cervene papriky
    5. zdravej chleba 1,5 platku, 60g tofu, a 30g goudy se 17% tuku, rajce

mno dneska to tedy nestalo za nic...nic mene je pravda, ze cast je prizpusobena, protoze, jsem nebyla doma a nemela nektere potraviny...treba jako celozrne susenky, co mely byt k snidani misto knackenbrotu, a kiwi a mandarinka spolecne se 2 knackenbroty meli byt k svacine misto hrusky a mysli tycinky...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam