• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    OMIZa málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti.
    Alzáci jsou napříkald tady: http://blog.doprofilu.cz/nezarazene/slevovy-kupon-alza.html
    Pro přehled o aktuálních dealech stačí sledovat: SlevoMan.cz a SKRZ.cz.
    Na SlevaX.cz se dají pro přehlednost nahoře naklikat města
    a maximum lze vydojit patrně z Foxtera.

Na nástěnce jsou servery jednotlivě, spíš pro pořádek... no, popravdě... jenom proto, abych je měl při ruce.

Připisuju tam i zkušenosti. Taky tam jsou referaly, kdybyste chtěli někomu udělat radost. Pokud nějaký v diskusi uvidím, přidám ho tam. Pokud nezapomenu. Škoda každý stovky, která někomu nepřipadne...

Prostě mrkněte i na Nastěnku.
    A rozcestník nakonec:
    [ Za málo peněz hodně muziky: PRODEJ ZE DVORA, FARMY, UDÍRNY... ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: Tipy a linky na SLEVY, AKCE, VÝPRODEJE, zajímavé služby. Toto NENÍ BAZAR !!! ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: DEALy, vouchery a hromadný nákup -- linky, zkušenosti. ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: ALL you can EAT! - restaurace, kde se můžete najíst víc než dosytosti (=Sněz Co Můžeš) ]
    [ Za málo peněz hodně muziky: RECENZE, TESY, HODNOCENÍ, DOPORUČENÍ výrobků, služeb... bez ohledu na reklamy. ]
    rozbalit záhlaví
    OMI
    OMI --- ---
    RIDERXXX: nechápu.

CLUBEER: podívám.
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    OMI: na primasleve to delame
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    OMI je to jen na tobe, bezny zakaznik ti ale nerekne-ja to musim mit! Ja si to zaplatil, takze si dělejte co chcete!
    OMI
    OMI --- ---
    RIDERXXX: Promiň, ale nesmysl.
    Lítám v tom už dlouho, odzačátku, takže vím, že
    1) pokud podniky nestíhaj, nestíhaj i "platící zákazníky" (...voucher je snad zadarmo?)takže šance na "nestíháme" je úplně stejná. Prostě přijdu do hospody a vidím, že si nesednu a mám smůlu.
    jenomže přijdu s vouchrem do prázdný hospody a nesednu si, protože jsem se neobjednal.
    Ergo pičovina, jenom buzerace.
    2) 2) když se blíží konec platnosti vouchru, jednoduše s lidma vyfakujou. Prostě jim termín nedaj a basta, dělejte si co chcete.

Nekupuju (až na výjimky, který jsou těsně při cestě, kterou denně jezdím) žádný věci, který se musej objednávat předem.
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    Pokud se jedná o rezervace, je to tak trošku ochrana, pokud dost velké množství zákazníků nechá využití dealu na poslední chvíli, jako že se tak stává, obsluha nestíhá, je plno, někdy klienty i z důvodů vytíženosti musí odmítat a pak jsou obě strany znepokojeny...
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    BABBA: V tomhle jsme smlouvama vázání mlčenlivostí, můžeme pouze říct, že jsme měli dost rozdílný pohled na plnění závazků vůči našim zákazníkům. Podrobněji se to trošku můžeš dozvědět zde http://cody-cz.posterous.com/staroceska-rychta-v-holesovicich-nechodte-tam
    BABBA
    BABBA --- ---
    OMI: jj uz sem koupil 2x :)
    OMI
    OMI --- ---
    Tak Bony tentokrát bodujou v dobrým -- reservé jen doporučeno. Já už ignoruju všechny ty co se musej objednávat dopředu, jednak člověku židli stejně nechtěj dát a druhak to předpovídá taky že se k vouchrákům budou chovat jako k sockám. No a vposled -- kdo má taky vědět, že půjde za pár dní do hospody, žejo...
    59 Kč (běžná cena 219 Kč) za 250g pochoutku Braciolu. Krátce opečené tenké plátky roštěné s báječným dipem z drceného barevného pepře. Užijte si gastro zážitek v pizzerii Leonardo da Vinci s obří 73% slevou!
    http://www.bonybony.cz/deal/521-2011-05-pizzeria-leonardo-da-vinci-braciola
    Pokud by někdo chtěl registrovat novej mail a neměl žádnej po ruce, můžete třeba nějakej z ěch, co jsou na nástěnce... :-)
    OMI
    OMI --- ---
    Hele, takovej nápad -- co takhle z vouchrů, které lidi nezaplatili, udělat nějaký "LastMinute"?
    BABBA
    BABBA --- ---
    RIDERXXX: a proc se ta akce zrusila?
    OMI
    OMI --- ---
    Boha jeho, NebeSlev zase válí a boduje:
    Materiálem je mosaz neuvolňující zinek, píše při dnešním prodeji vodovodní baterie.
    Což je zajímavé -- mosazí se ještě nikdo za celá staletí neotrávil, zato naopak uvolňování zinku je dost problem, zvláště do pitné vody... :-) A to ani nemluvme o tom, že je to materiál dobrej tak nanejvejš pro nábytková madla, jak se furt trhá a láme.
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    OMI: Ať tu nerozjíždíme flame, jssou tady nyní téměř jen příspěvky od nás, uzavřeme to předchozím "třeba to někoho baví". Pokud ale chceš, můžem pokračovat po zprávách...
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    OMI: třeba to nějakého nakupujícího baví. klid simtě... to neni jako oblečení, na kterym je velkym písmem logo firmy, co ho vyrobila - tady nikomu nemusíš nic ukazovat .)
    OMI
    OMI --- ---
    RIDERXXX: Naštěstí neznám. Ale přijde mi to jako podobná logika, jako přikupovat si smajlíky a životy.
    Akorát že "bonusovým smajlem" můžu na někoho machrovat, že já jsem ten pracháč, co si za bůra koupil gif. S "trofejema" můžu oblbovat jenom vlastní ego.
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    OMI no, ted me asi rychle napada CZC, kde si za bonusový body můžeš kupovat obrázky do profilu, mají tě tam podle této logiky za méně inteligentního jedince? :)
    OMI
    OMI --- ---
    RIDERXXX: taková odměna... nahovno. Asi jako když mi Čong poděkuje a potřese mi rukou, když u něj udělám kšeft za litr.
    Já v tom vidím to, že mne považujou za imbecila, kterej si honem rychle něco vybere... cokoliv, jenom abych měl levell "profesor".
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    OMI: však taky nejsou proto, abys kvůli nim nakupoval :) Máš je prostě jako odměnu :)
    OMI
    OMI --- ---
    Konkretně ty Trofeje jsem nějak nepochopil -- když si koupím na něco akční slevu tak proto, že na to mám náladu nebo chuť, a ne proto, aby mi prodejce poděkoval nějakým metálem, kterej stejně nikdo neuvidí...
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    BABBA díky za pochvalu :) Pokud se jedná o zrušení rychty, chvíli trvalo, než se dohodly podmínky, vše bylo v rukou právníků :/ Ale nikdo neoděšel s prázdnou, všechny závazky se vrátily a každý si přišel na bonus jako omluvu ve formě kreditů :)
    BABBA
    BABBA --- ---
    RIDERXXX: ja s bonybony mam dobry zkusenosti, nikdy sem nemel problem.jen zrusili jednu akci a trvalo jim celkem dlouho nez poslali penize zpet ale poslali a libi se mi sekce moje trofeje!
    RIDERXXX
    RIDERXXX --- ---
    OMI: Upgrade mailového serveru pamatuju, je to pár měsíců zpět, věř že tohle štvalo i nás, přidalo se pár komplikací a protáhlo se to na několik hodin. O kšefty jsme přicházeli i my, takže logicky jsme dělali na tom, aby to bylo udělaná co nejdříve, holt nasazení nového systému někdy provázejí komplikace, bohužel se nemluví o těch úpravách v systémech, které proběhnou "neviditelně" ale jen o těch kde se ty chyby projevi...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam