Zdravím.Dneska jsem narazil na toto fórum,přečetl si pár článků a nabyl podezření,že mám ADHD nebo podobný problém.Kam si mám zajít,abych si byl jistý?K psychologovi?
Možná,že zdejší členové by mohli aspoň okrajově zhodnotit pravděpodobnost ADHD pokud popíšu některé symptomy(vlastně stejné jako v článcích,na které jsem tady narazil)
:
Špatná soustředěnost(Nedokážu se na film dodívat do konce bez přestávky,často odbíhám od čtení,špatná soustředěnost ve škole a tim pádem horší výsledky neodpovídající inteligenci)
roztěkanost(při čtení textu na pc neustále označuju zrovna čtený text myší,často si s něčím hraju při jiné činnosti,třeba neustálý cvakání propiskou)
neschopnost dokončit nějakou aktivitu,neschopnost zapamtovat si úkoly a povinnosti,častá změna nálad,často měním své plány(někdy i z minuty na minutu),neorganizovanost,někdy přílišná impulzivnost ale to mám celkem pod kontrolou.Vykouřim celkem hodně marihuany takže některý z výše popsaných problémů tim můžou bejt způsobený.Ještě bych dodal,že jsem někdy mírně paranoidní a nespolečenský.
Myslíte,že tady otravuju zbytečně?