Někdo se tu ptal na odbornou pomoc, se kterou řešim ADHD - po opakovanejch snahách si nějak pomoct sama nejrůznějšími způsoby jsem kontaktovala lidi od týhle stránky
http://www.nepozornidospeli.cz/ Konkrétně mi to teda stálo za to, dohledat si na ně pracovní mejl, když mě na obecným kontaktu kliniky vyfuckovali :) Po otestování jsem chodila na tři měsíce do podpůrný skupiny se 4 dalšíma přímo tam, přičemž jakmile tenhle program (placenej pojišťovnou) skončil, domluvili jsme se na soukromým pokračování. A přijde mi, že mi to fakt pomáhá. Řešíme režim, jídlo, pohyb, případně účinky medikace, kterou někteří berou, různý fígle, jak se sebou pracovat, jak se nevystresovat nebo naopak neuprokrastinovat k smrti, dáváme si úkoly do příští schůzky a tak... (Mám teď třeba tak pořešený administrativní vopruzy, jako ještě nikdy v životě :) Přijde mi i zajímavý poslouchat, jaký problémy řešej ostatní - leccos máme společnýho. Je super, že tam můžete mluvit otevřeně a nikdo se na vás nedívá jako na retarda, že nezvládáte některý základní dospělácký úkony :) Jinak teď tuším rozeběhli další běh toho programu, nevím popravdě, kdy má být další. A nechci tvrdit, že je to zaručenej úspěch - dva lidi ze skupiny odpadli. Ale rozhodně to imho stojí za vyzkoušení.