SUK: blby je, že odborník ti dá sice návod, ale stejně je udržování te rutiny na tobě, tj. S tvými schopnostmi to stojí a padá. Ten program jsem absolvovala a pokud máš problém s dodržováním rutiny obecně, tak tě to nespasí. Řekne ti to, že když budeš vyspalej, budeš pravidelně a kvalitně jíst bude ti líp anebo ti minimálně nebude hůř. To ale znamená, že si musíš život udržet v takovým stavu, abys tohle zvládl dodržovat, pak ostatní věci můžou být o něco lepší. Super je tam to sdílení, že v tom nejsme sami, super je tam ta pecovaci atmosféra že i malé pokroky jsou oceněný. Ale nečekej od toho prosím, že najednou přestaneš zapomínat. *Teď následuje pasáž, ve které jsou zmíněné prášky, není nutné číst ani reagovat pro ty, kteří s nimi mají problém* absolvovala jsem polovinu toho programu s prášky polovinu bez nich....ve chvíli, kdy jsem ty léky začala brát (nešlo o experiment ale prostě jsem je konečně dostala) tak najednou z toho plácání se v pokusech o nastavení rutiny co nevycházely se začaly mnohem víc a dřív ty pokusy dařit a setrvat v nich. Cumela jsem já i lektorka. Tím nechci naznačovat vůbec nic, jen ti dávám k dispozici zkušenost člověka, který tím programem prošel.