No, nejsem plně důsledný, práci v práci jsem si už přes týden nezapsal, takže na to musím sednout dříve, než si toho věimne vedení a podle commitů v repozitáři zrekonstruovat, co jsem dělal. Telefony ze supportu + porady si píšu průběžně, to se zrekonstruovat nedá.
Mě na tom elektronickém řešení asi vadila ta nejednotnost mezi více nástroji. Teď tedy máme již JIRA, kde se vedou projekty a jejich issues + kanban board a sprinty, takže to je pro mě vysvobození. Notes a tužku mám na soukromé aktivity a přijde mi to lepší. Kromě toho, že jak vezmu do ruky mobil, často zapomenu původní záměr a kouknu na něco jiného. Potřeboval bych nějaký "feature" phone se sync na google, dobrým foťákem, internetem (na podcasty) a tlačítky na přehrávač a foťák (smutný stav na trhu).
Notes a tužka mi poskytuje potřebné zpomalení a uvolnění, zároveň zaměření se na to co potřebuji a co ne, co můžu/měl bych stihnout dříve a co vypustit úplně. A je u toho svoboda přemýslšení, když potřebuji přemítat nad "projektem" a udělat si k tomu pár poznámek a náčrtků. U toho dokážu snadno ignorovat mobil.