• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    TILIO
    TILIO --- ---
    VITEX: Manzel/ka! :))) Akorat musi bejt NT nebo jinej typ ND nez ty, no.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    VITEX: Finanční poradce. Mimo takové té klasiky (spoření, pojištění, investice) mi ta moje připomíná doktory, pravidelné platby a tak.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    VITEX: Finančný poradca - https://www.partners.cz/

To samé ponúka napríklad ČSOB v prípade Premium účtu (nutný obrat nad 50k) v rámci služieb k účtu.
    VITEX
    VITEX --- ---
    AXTHEB: Můžeš být prosím trošku konkrétnější ? (Nejaky link na jejich stranky treba...)
    To co jsi napsal, zní slibně ale nejspíš by se mi to blbě googllilo ...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    VITEX: Hele možná to zní blbě, ale mně s hodně problémy podobného typu pomáhá ženská z Partners.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    MARWIN: díky
    VITEX
    VITEX --- ---
    No mě by se zase líbila nějaká firma nabízející služby pro lidi s ADHD.
    Já vím že si to představuju jako hurvnínek válku, ale bylo by pro mě super jenom chodit do práce a oni by za mě zaplatili nájem atd ... ale asi by to v praxi narazilo na spoustu debilních paragrafů ...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Neodkázal by mne prosím někdo na nějaké stránky věnující se cíleně osobám žijícím s někým kdo ADHD má? Zajímavé by to bylo jak v rovině rodič-dítě, tak v rovině partner-partner. Děkuji,
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    HELA: Skús sa prihlásiť na nejaký kurz tvorby webov. :)
    HELA
    HELA --- ---
    Ale teď se moje úzkosti a deprese rozhodly, že převezmou vládu nad tím cirkusem, co si říká moje psychika, takže práce je záležitost až vzdálenější budoucnosti (teď zvažuju spíš hospitalizaci).
    HELA
    HELA --- ---
    HELA: Kamarádka třeba pracuje v agentuře a ve Excelu zpracovává tabulky s klíčovými slovy pro PPC reklamy... tak něco takového s daným procesem byhc se byla schopná naučit.
    HELA
    HELA --- ---
    MART1NKA: k Excelu nevalný, i když bych asi byla schopná se učit. Umělecké sklony jo, pokud se počítá psaní.
    KOIRA
    KOIRA --- ---
    FRENNET: já tedka zjistila, že když kopnu so jedne veci, daří se mi udělat I ty další. Bohužel se tohle dostaví zpravidla v pátek večer, takže po celém dnů flakani v půl osmé píšu dlouhatansky email. Nicméně, tuhle paralyzu jsem částečně prolomil v práci, protože vím že to za mě nikdo neudělá. A tak i s tou úzkosti a paralyzou jdu, nadechnu se a napíšu. A posrupne se tahle paralyza zme sovala, protoze se ukazal ten strach ze lidi neodpovi a budou na me nastvani jako mylná.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Pridavam se k potvrzeni, ze navsteva je veliky impuls k vetsimu uklidu.

a ty veci, a odsouvani, protoze to je prece lehke, ale tohle je uz je moc budou asi jednou moje smrt
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Pocit viny je moje druha kuze
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    UNREALONE: defaultni stav me existence, ostatne leta jsem se lecil prave na tezkou klinickou depresi.

UNREALONE: cim j3dnodussi task tim spis ho nikdy neudelam pac to preci muzu udelat kdykoli a proto se musim spise setrit a predpripravovat na ty tezsi, ktere zase od urciteho stupne náročnosti nezacnu Nikdy az je vzdam nebo necham vyhnit
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    To je zdroj velké frustrace.
    Pojmenoval jsem si to tak, že se musím někdy hrozně snažit...abych se začal snažit dělat ty reálné věci.
    Odsává to dost energie teda...
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    Ta nechuť něco dělat je občas přímo gigantická. Často je to i něco celkem snadného co se dá jednoduše dělat krok za krokem a já vím které to jsou. Zejména v práci to není úplně vhodné nastavení :⁠-⁠D
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    CNV: nejhorší věc ever
    Ještě to mám často spojené s tím, že na mě sedne kombinace "mám hlavu v pejru" (zahlcená, depka, úzkost nebo whatever) a zároveň pocit, že v životě tolik věcí prošvihnu právě díky takovým stavům.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam