• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Co vam budu, ja si nakonec sbalil na 3 tydny mimo bydliste az tak 6h pred odjzdem uprostred noci.. je pravdou ze sem se ale tri dni v hlave stresoval co si vzit.

Imho je to co se tyce baleni dycky jen panika zda sem nezapomnel neco dulezityho, esencielniho. Jinak skoro vsechno se da sehnat a druhak ty ponozky trika underwear tam nahazis behem 3minut dycky..
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    1KA: Den bol u mna fajn, aj vcerajsok. Plny novych a zaujimavych veci, tak si to hlava uzivala. Ale rano ma dohnala unava, som doma chaoticky balila veci na dnes, pobehovala u toho 10 min naha, ze pojdem potom do sprchy a tak si pred nou obliekla ponozky, co cakali na batohu. Na rozdiel od zbytku oblecenia zaveseneho v kupelni. Dost ma to teda vykolajilo, ale nastastie mi to doslo skor, jak som ich namocila. :D
    1KA
    1KA --- ---
    SHARKIE: prave, bez jidla, v praci chaos, den bez rádu a ted tady uplně paralyzovana nevim, jaky si mam vzit ponožky.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    1KA: 2 dni som teraz nebola v praci, rano skoro vyrazam na cestu a mala by som doriesit pracu dovtedy este. Nie som zbalena, v kuchyni sa neda pohnut, nejedla som (musim kvoli liekom) a hlava sa zasekla na tom, ci ta cesta nakoniec nepadne a odmieta cokolvek ine riesit.
    1KA
    1KA --- ---
    Zitra jedu do Krušek na divoko. Sedim tady v hromadě bordelu a nejsem schopna si sbalit. Ehh
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    WOLFGAR: Jo :) Hlavne u toho tu hlavu krasne spomalim, takze si to aj vychutnam. A ked je to este nejakym sposobom tvorive, tak o to lepsie. :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    WOLFGAR: sekani polen!
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    SHARKIE: Manualni prace je na vycisteni hlavy bezkonkurencne nejlepsi.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KIA: Ja musím dnes urobit timesheet. Pomáha mi si k tomu pustiť nejaký externý vnem, čo mi dodáva radosť a netreba ho moc sledovať. Pred mesiacom som koukala na Devil Wears Prada. Vidím to na Sex v meste :D. Robiť len timesheet, tak je z toho záchvat, ktorý už som zažila. Človek musí ten mozog nejak ojebať.
    KIA
    KIA --- ---
    ALONSY: Tyjo. To obdivuju. Já mám prave problem ty faktury vystavovat :( i přes to, že to práci odvedu. Nebo si říct o peníze co mi kdo dluží.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Teraz mi tak došlo, že dnes bola celý deň hlava úplne v pohode. Až nezvyklo. Asi jej tá manuálna práca fakt svedčí. :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ZUZKAOU: Faktury jsou pro mě přesně jediná motivace, ten drive co mě nutí tu práci udělat, protože mi dává dopamin, když vidím stoupající sloupeček příjmu ve fakturoidu. :D Občas. U té hlavní práce s fixem to samozřejmě nefunguje. :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ZUZKAOU: ToDo list není od toho, aby si člověk do "TaDa" napsal všechny ty položky, co splnil místo toho, co měl na tom ToDo? :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    odeslala jsem výkazy a faktury včas. Chtěla jsem si to jít odšrktnout d TODOISTU a .... já jsem to tam zapomněla napsat!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VITEX: inu, je pravdou ze na sber ovoce jsem byl vzdy dobry hhhh
    PAKOBYLKA_
    PAKOBYLKA_ --- ---
    SHARKIE: Hehe, naivky. Ja behem vcerejska a dneska napsala 3 zbyvajici kapitoly teoreticky casti diplomky, udelala bibliografii a nastrelila jsem si praktickou cast a ted se jdu konecne najist! A umejt. Terminy na me plati. A cely slavny soustredeni, ktery mi funguje na praci, jsem vypnula, rusilo me.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MART1NKA: Jo, presne 😁
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SHARKIE: Yep, na túto epizódu Big Bang nezabudnem.

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    VON_GILOTINE: Ja od nich bohuzial neviem odist, takze aj ked su pre mna v istom zmysle super, tak to nakoniec dopadne blbo. To uz sa radsej snazim zabudnut u knih. Tam su tie nasledne vycitky vyrazne mensie.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam