MART1NKA: my máme blbou kombinaci potravinových alergií, senzorickýho odporu k nějakým konzistencím a ještě jednoho vegana. Takže nejlíp vychází to točit tak, aby každý měl pro něj snesitelný jídlo dostupný aspoň v mrazáku. Což by byl ideální stav. Ale stačí jednou nestihnout nákup/nemají vhodnou surovinu/není energie/jsem přetížená milionem věcí a v panic attacku akorát paralyzovaná... a celý to jde po spirále úplně do kopru ;) Každý z nás si samozřejmě pak obstará jídlo sám, ale když je zrovna ideální konstelace a daří se delší dobu takhle efektivně fungovat, tak mě to vyloženě těší.
A pak jsou dny, kdy si nejsem schopná udělat ani blbý smoothie s proteinem, protože mixér je moc hlasitý :D
RANDOM_NIGHT: Taky je v plánu, přesně něco jako Chef XL (třeba thermomix je na nás moc malý objemově a míň univerzální) - teď mám taky velkýho robota, ale v mnohým mě štve a postupně uvažuju, že bude nahrazen právě tím s vařením. Mám sice velkou kuchyni, ale absolutní odpor ke krámům na lince a obecně moc věcem. Protože je pak akorát nepoužívám a irituje mě jejich přítomnost. Takže musí mít svoje místo mimo linku, ale zase nebýt zastrčený v hromadě krámů, abych je pak nebyla líná vyndavat. A ještě to všechno musí přežít myčku, jinak se nekamarádíme. Vyloženě jednoduchý se mnou.