Zdravím!
Po pár letech jsem se opět rozhodla, že sem vlezu a pozdravím spíše asi nováčky, neb starých známých už tu (asi) mnoho nebude. Ve vyhledávači jsem našla zmínku o Berouně a chtěla se optat, jestli je zde již někdo s osobní zkušeností? Program již pár týdnů frčí, tak tu třeba bude jedna z oveček, která by mohla poreferovat. Jdu tam na vyšetření za pár dní. Komunikace zatím skvělá a evidentně mají kvalitní výcvik a bohaté zkušenosti s cílovkou. Ihned věděli, že bych nemusela dorazit včas, protože “za dopravu přece nemůžu”, poinstruovali, co mám v takovém případě dělat, dodali pomalu a srozumitelně tak podrobný návod, jak místa k vyšetření najít, že si optimisticky myslím, že to dám. Je zde někdo s osobní zkušeností, kdo si ji nechce nechávat jen sám pro sebe? Má očekávání jsou skromná. Předpokládám, že mi ten jejich dvanáctidenní program za 25 tisíc změní život.
Dále dotaz na Daniela G. Amena a jeho knihu (a 7 typovou teorii) “Healing ADD The Breakthrough Program that Allows You to See and Heal the 7 Types of ADD”. Je tu někdo, kdo se tím monstrem prokousal a případně se (jako já) našel v typu 6, a chtěl by sdílet? Díky!
Zaregistrovala jsem tu stížnosti na problémy s vlasy. Zkoušela jsem též vše možné a nejvíce mi pomohla přírodní cesta, konkrétně rýžová voda, rozmarýnový olej, pravidelná masáž hlavy. Teď se chystám ještě přidat nový recept od doktora Berga “Onion Juice for Extreme Hair Growth: Stop Hair Loss”
https://m.youtube.com/watch?v=y29tJpldBok