MARKYSHA: muz mi nic nevycita. vedel, do ceho jde, kdyz si me bral.
toleruje neporadnost, roztrzitost, to, ze neustale nemuzu neco najit a pisu mu nebo volam, jestli nevi, kde mam to ci ono, kam jsem si to asi dala, coz se deje pravidelne, to jako vazne. co mu asi vadi je, ze se vrham do vseho bez premysleni, naberu si deset aktivit, pak nic nestiham a jsem z toho akorat nervni. plus impulzivita.
spise jsem rada, ze me usmernuje. i takovy situace, to si pamatuju doted, kdy jsme sli v lete 2023 poprve na rodinne foceni, nestihali jsme, uz jsme meli odchazet, ja se sla namalovat do koupelny, ale manzel me jaksi nasel, jak misto toho v detskem pokoji s plechovkou barvy v ruce opravuju defekty na zdi. :) ale stihli jsme to, takze cajk.
kdezto kamaradka, ktera ma ADHD zcela zjevne take, znam ji 22 let, takze to myslim mohu posoudit, si vzala psychopata, kterej ji za bordel kritizoval a nadaval ji napr. ze je lina, prave hlavne kvuli neporadku. no tyvole, tak ta jestli neco opravdu neni, tak lina. a vlastne jak jsem nize psala o svem hyperaktivnim prostrednim, jeji sestileta dcera Zuzka je na tom dost podobne jako nas Jindra, mozna stejne. :)