Keto - držel jsem cca 2 měsíce a po úvodním mordoru velice super. Slanina fungovala jak silný kafe a totálně mě nastřelila. Celkově jsem měl většinu té doby od ADHD dovolenou, pořád to bylo přítomný v pozadí a bylo jasné že se k tomu vrátím, ale ten akutní tlak, zahlcení ap bylo o poznání mírnější. Jak přemýšlet o shitu v práci z lehátka na pláži.
Byl jsem v úvodu primárně rozhodnutý úplně vyloučit sacharidy a zažít se bez nich, pomáhalo mi že jsem měl náhradu ve formě klobás co měli celkem fajn složení i cenu a měl jsem na ně chuť v podstatě pořád, takové to nadšení z něčeho co vydrží pár měsíců max., plus pár dalších věcí co mi fungovali a přebilo to ty chutě v prvních 10 dnech třeba, pak už to bylo v pohodě.
Celkově keto není něco co bych chtěl dělat pravidelně kvůli zdravotním rizikům, ale minimalizovat množství sacharidů, hlavně věci jako pečivo a cukry mimo ovoce. Jak to ale nemá pevné hranice - tohle nejím, což asi chci nemít úplně striktní, tak je těžké to udržet a nezvrhavat se při noční procházce centrem, kolem random fastfoodu/okénka nebo nákupu nevinné mňamky v samozřejmě ekonomičtějším rodinném balení co dám ani nevím jak za večer.. je to válčení, ale s alkoholem nemám pevnou hranici a funguje mi to dobře, s cukrem a pečivem je to nějak složitější zdá se