• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNREALONEAD(H)D - porucha pozornosti s hyperaktivitou i bez
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MAR_TINA: Mam 2, neviem kde su a neviem kde maju nabijaci kabel. I know.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    SUK: Za tym varovanim je nejaka vesela historka? :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHARKIE: nevím, nabije mi to telefon 1,5 x z 15 % na plnej, takže v součtu vydržím dva dny plného užívání všeho
    Ale nejde do toho strčit kabel na nabíjení čtečky nebo náramku, to mám jinou.
    SUK
    SUK --- ---
    AXTHEB: cokoliv s napevno pridelanym kabelem nebrat. Tim spis, pokud ma clovek ADfullHD :D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Ja uz mam svoje odlahcene powerbanky. :) Kable sa snazim drzat u nich. Aj ked v Porte sa mi ho podarilo niekde stratit. Nastastie som vtedy mala sebou este jeden.

Co mi pripomina, ze u tej mensej mam odvtedy docasny nahradny, tak by som ho mohla konecne vymenit za nejaky poriadny.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAR_TINA: To nebude mat velku kapacitu, co? :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Tohle

SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAR_TINA: Idealne :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SHARKIE: já mám typ s konektorem přímo v nabíječce.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    MAR_TINA: Obcas bude nabita, aj v batohu, ale kabel bude sediet doma na stole. :D
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MART1NKA: kup si powerbanku. Sice občas nebude nabitá nebo v batohu, ale občas jo
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MART1NKA: Moje oblubene este je ze si nevsimnem ze sa mobil v noci nenabijal a ma 12% a vybije sa mi este v mhd, takze si ledva stihnem najst kam mam ist vlastne. A potom sa cely cas modlim, aby som tam so svojim orientacnym nezmyslom vobec trafila.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SHARKIE: Yes, ked sa mi macka nevychcije pred zachod, nerozbijem kvet a nevysypem hlinu, budik nevypnem tak, ze si nepamatam, ze vobec zvonil, ci nejaku poodbnu vec, tak zone outujem vo vani a zrazu meskam. A ked ani to, tak sa posere mhd, vystupim na blbej zastavke, alebo spadnem na rit po ceste na metro. A ak idem autom tak si zabudnem bryle ci mobil na navigaciu.

Ja uz som to vzdala. Nikto mi uz neveri.
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    Je uplne jedno, kolko si dam rezervu, aby som zase nemeskala. Bud sa zabudnem, stratim, alebo mi zblbnu mapy, alebo vsetko dokopy.
    FND
    FND --- ---
    A-ha)
    KROPUCHA
    KROPUCHA --- ---
    FND: Skoro 2 roky
    FND
    FND --- ---
    KROPUCHA: diky , prostuduji to)
    KROPUCHA: a co je hrozne dlouha doba? V tom beroune psali plus minus 3 mesice. Jinak zadanku mam .
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    O Brnenskem adicare jsem taky slysel jenom negativni reference. Krome obecneho ze prvni jdou po prachach jak se da cekat tak vim o dvou lidech u kterych bych ja jako laik diagnostikoval adhd asi tak po deseti minutach kontaktu, adicare pry nic a kdyz sli na normalni pscyhiatrii tak okamzite diagnostikovano. Trochu to nechapu jestli vazne maji tak nefunkcni testy protoze kdyby jeli ciste jen na prachy jako ve vsem ostatnim tak bych cekal ze spis budou chtit potvrdit kazdeho a mit z nich dalsi navstevy.
    KROPUCHA
    KROPUCHA --- ---
    Akrasia updatovala tabulku s kontakty:

Kontakty od komunity – kde hledat pomoc s ADHD v dospělosti.xlsx - Tabulky Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VlXyUDYJjRecMqUvMLupXLawhg7oGBlY/edit?gid=1212824055#gid=1212824055

Možná by se to hodilo na nástěnku?

Jinak je tam i odkaz, kam hlásit, že se nemůžeme žádného odborníka dobrat: https://nedostupnapece.mzcr.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam