Uz nevim, co s nasim nejstarsim. Jeste jsem s nim nikde nebyla. Resp. v PPP nam tehdy napsali ADD a doporucili odklad do pripravky kvuli nezralosti. Je na konci zari, odklad jsme nedali, ted je ve druhe (v zari mu bylo 8) a vysledky ma dobry. Nemaj znamky, ale vetsinou plnej pocet nebo treba 18/20 bodu a tak. Ucitelka je specialni pedagog, zpravu z PPP nikdy nevidela, tu jsem zatloukla, presto ho hned odhadla na ADD a ma od zacatku 2. tridy podpurnaopatreni 1. stupne, ktera nikdo nedodrzuje. Takze prijde ze skoly, v aktovce akorat krabicka na svacu, plna a jinak nic. Zakajda nic, sesit, kde ma delat ukol nic. Nebo ho vyzvednu a hlaso, ze ztratil ISIC kartu, mikinu a lahev. V jeden den. Zamecku na skrinku jsem kupovala od zari uz asi 8, posledni mu vydrzel necely jeden den, vcera opet prestipnutej.
Ale pritom ma specialni zajem zemepis a je uplny expert. Vi, s kym kde kdo sousedi, zeme, o kterejch jsem ani neslysela, zna vsechny vlajky, kdo mel kdy jake kolonie, uplne wtf, ale v beznych vecech je nepouzitelny.
Kam s nim mam jit? Uz cejtim, ze to musime resit.
Se mnou rodice obihali poradny a psychology uz od skolky, ja mela taky na ZS podpurny opatreni a to jsem 84, ale nevim, kam s Marou. Ucitelka rikala, ze PPP az ve 3. Ale to mi prijde pozde.