KU13AR: neco podobneho jsem zazil v praci, vykecam na sebe vsechno. Napriklad jsem varil pro vsechny obed. Jedu rano do prace a mam hlivovy gulas na zadni sedacce v hrnci. Jedu kolem napisu na zdi a nestihnu ho precist, tak me napadna udelat s autem efektni otocku na prasnem placku (mimo mesto) a jet zpatky se na napis mrknout. Co udelal gulas vam nemusim rikat :) Obed byl, vetsina ho zustal v hrnci, ale cistil jsem to jeste dlouho. Nicmene mi to prislo jako vtipny historka a tak to vsem pak u obeda vypravim.
Kdyz jsem pak za cca rok sel za sefem s vecma co mi vadi, zacal misto resetni tech veci vytahovat veci na me. Napriklad to ze jsem roztrzitej a mluvil o gulasi a dalsich vecech ktere jsem na sebe v dobre vire vykecal. (Samozrejeme ze varim z vlastni vuje jidlo pro zamestnance, protoze on jim ho slibil pri pohovorech, ale nebyl schopnej ho dodat a me to bylo vuci nim blby, tak za to jsem se pochvaly nedockal - ale to je zas jinej pribeh).
Doslo mi u toho, ze timhel oversharingem, tim ze priznam veci co se treba obcas sice stanou kazdymu, ale vetsina si je necha pro sebe, se zybtecne shazuju a lide me maji ze jeste vetsiho popletu, nez ve skutecnosti sem.