CONTINUITY: nemusis smutnit :) ja nepatrim k tem co by vynaseli ukvapene soudy, proto sem vubec pisu. vim o tom jen malo, protoze cas venuju jinym oblastem. "personifikovat" je trochu basnicke, ale pripomelo mi to moznost popisu tehoz gravitacniho jevu pomoci pole a nebo castic - gravitonu. ja jsem spis na ty pole ale oba popisy nakonec davaji pouzitelne vysledky. diky za tipy na knihy, kouknu na ne, ale vsechno to neschroupu. ale muzu vam dat k dispozici tu svoji specializaci. mam pristup do profesionalni elektromagneticke testovaci komory a kdyz mi reknete co presne mam udelat tak to udelam a kdyz to ukazu panum vedcum (takovym tem co jim na jejich titulu zalezi) tak si treba zacnou skrabat hlavu :)
energie .. to je na delsi debatu. ja si umim predstavit skloubeni tech alternativnich popisu mezi ktere patri i reichuv s klasickou vedou pres slovo informace. informace a komplexita. kdyz prijdes ke kostelu, reknes "to misto ma energii" - vidis tu stavbu a chapes jak pracne bylo ji vytvorit prolidi co navic zili udrzitelne a diky rucni praci. moje hypoteza je, ze slepec by tu nadheru poznal az kdyby si ji osahal. a treba na, treba by k uplnemu oslepeni bylo treba ho zabalit i do alobalu a dat mu sluchatka na usi. tzn. jak se ta energie prenasi co je jejim mediem a to chci zkoumat. vztah informace a komplexniho cteciho zarizeni - mozku. nekdo rekl, ze skutecny prulom prijde prave az se ty dva svety povede skloubit a tudy nekudy tusim vede cesta.
rad si o tom s tebou nekdy promluvim kdyz bude chvilka .. nejpozdeji treba na 18.10. akci ve vile flora?
chemtrails .. v podstate mas pravdu, protoze spaliny z motoru letadel a opotrebovany material spaleny za vysoke teploty produkuji toxicky hnus a tech letadel jsou mraky. nejvic toho produkuji pri startu/pristani = nad mesty kde je nejvic lidi. konspirace? spis lidska stupidita(ta o ktere mluvi Koukolik). konspirace nas vsech, kdo participujeme na dnesnim zpusobu zivota, kdy naprosto nechapeme jemne dopady nascich cinu a jejich ozveny. ano na totalni devastaci ekosystemu bohuzel nekdo nakonec "vydela" protoze vsichni pak uz budou zavisli jen na nem. uvozovky proto, ze sice ziska armadu otroku, ale k cemu? v hnoji tu pak budem vsichni a proto asi bude treba udelat z gaii "luxusni zbozi", ktere stoji za to zachovat. v tokiu se uz dokonce plati za cisty vzduch v barech. jenze tam ja nechci dojit, tak kuju jak na decentralizovanou revoluci. aby kazdy jeden z nas mohl rict "kaslu na vas, my si tady vystacime s malym kouskem prirody a ten je nase lidske pravo" :)
dopad lidskych cinu na atmosferu/biosferu je nepopiratelny, ale fyzikalne neni mozne motylim efektem neco rizene udelat. je to jako tipnout si neci bitcoin klic. pak prijde nekdo a rekne ze nejaky astronomicka radioteleskop USA udelal zemetreseni v iranu a to uz je picovina, ktera ale zaploje do kontextu smyslupnych veci, siri se a spolecne a hrozi, ze nekdo se chytne te hovadiny a shodi ze stolu i ty obrovsky dulezite casti. takhle funguje propaganda. zabali nesmysl do pravdy a pak te s nim umlati. nejlepsi majstrstyk konspiratoru je "nepresne se priznat", pak napadnout ty detaily a nechat pravdu lezet poslapanou v prachu na ulici vsem na ocich. toho se bojim :)