DRIZDIK: Ono zial, ja by som to skor povedal tak, ze tak 90% druhej serie pozostava z blbych scenarov. Pricom jedna volovina tvori zaklad pre dajsich x volovin.
Zoberme si hned prvu cast druhej serky. Na dialnici je buracko/zapcha. Vacsina aut je viac-menej neposkodenych a zjavne pojazdnych. Po ludoch ani stopa, ale svoje zbalene veci nechali v autach. Je tam zopar krvavych smuh. Odhadom je tam tak minimalne 30 aut, to znamena tak 30-90 ludi. A cesta je lemovana relativny hustym lesom.
A teraz ruky hore, kto v tomto momente radsej neotoci auto a nehlada inu cestu. ;)
A este mi neda - moja oblubena cast - Otis a Shane zhanaju veci na operaciu pre Carla. Uspesne pridu ku skole, odlakaju zombie aby sa dostali do budovy. A obaja tam vlezu.. Len ako naco? Shane aj tak nevie co vlastne hladaju. K tomu je policaj a mal by mat aspon nejaky takticky trening. On mal ostat vonku, Otis nalozit veci. Dat mu signal - Snahe znova odlaka zombies a hotovo!
Vzdy som si myslel, ze hlavnou devizou v boji proti zombie ma byt to, ze clovek rozmysla a planuje. Tento serial sa asi snazi dokazat opak. :D