• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHUCKEBONOThe Walking Dead
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    MRLAH: Za to může stress :)
    MRLAH
    MRLAH --- ---
    Joa všiml jsem si že Tara celkem solidně přibrala.
    MRLAH
    MRLAH --- ---
    Tuto serii bych ohodnotil takto:
    Rimmer - ubulená limonáda
    https://www.youtube.com/watch?v=xSViSQrRzGU


    Ale vyvrhnuti mladeho naivky me potesilo.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    casting :)
    “The Walking Dead” Casting Call Auditions at Universal Studios Hollywood
    https://www.youtube.com/watch?v=b8iUJZ_bNEc
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    THOMASMORTA: no ja nemyslel mesice spankovy deprivace, ale vseobecne se nekoho pokouset takhle podrobit - to neudelas za tejden tim, ze mu parkrat pustis disko a nedas najist.

    komix neznam, jen se to zacina trochu opakovat
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    CYBERKOTLIK: pokud se budou alespoň v náznacích držet komiksové předlohy, tak Tě asi velmi překvapí, jako s Neganem dopadne:-) A po spasitelých přijede úplně jiný druh nepřítele, byť těžko říct, co s ním udělají v seriálu a jestli se tam už jeho větev neobjevila.

    Co se týče spánkové deprivace, tak měsíce až roky není v lidských silách přežít. Už po dvou týdnech můžeš mít vážné problémy, paranoiu, halucinace atp. Ale to se bavíme o situaci, kdy toho člověka opravdu nenecháš spát a když usne, tak ho začneš budit... Na druhou stranu, takový člověk je Ti jako pracovní síla po dvou dnech totálně na nic. A pokud dělá něco, kde si může ublížit, tak se mu to nejspíš povede.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    me to prijde nuda nuda sed sed - vsichni vime od prvniho dilu, ze ho musej ve finale zabit a ceka s ejen na to jak a kdy to udelaj. celejch techhle osm dilu je jen vypln (a nejak se snazej konstruovat, proc ho nesli sejmout uz rovnou v druhym dilu:)

    Akorats ezacinam obavat, ze v dalsi serii je budou chtit scenaristi dostat jeste do delako bezvychodnejsi a vyhrocenejsi situace nez ted a uz to bude uplne mimo


    THOMASMORTA: no tak myslim ze to s Derrylem dopadlo, jak to dopadnout muselo a ukazalo se jasne co sem psal - ze nejaka spankova deprivace apod k nicemu nevede. Na to by musel mit daleko vic casu (nekolik mesicu az let) a venovat se ciste jen jemu, aby si ho podrobil
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: A to pole se zombíkem bylo už někdy dávo, tipuji čtvrtou sérii, takže příběhově určitě ne, ale za použité exteriéry neručím.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ALI_GATOR: psí žrádlo je náhodou mnohem kvalitnější než většina levných konzerv - problém je v tom, že dlouhodobě lidem nedělá dobře strava s vyváženými vitamíny a minerály pro psy, zvláště pokud podporuje hustou a lesklous srst.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    SHEDLO: Je umaštěnej, protože byl pár dní ve výcvikovém apartmánu, kde jedl šitburgery, jinak by mu už snad ty vlasy naondulovali :)

    BTW: tak mně napadlo: není to pole, kde se Amazonka (m)učila stílet z odstřelovačky, stejné, jako ve znělce na začátku s zombíkem v obleku??
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    PAULMUADDIB: nevim, cim to je, ale zacal me stvat az ted najednou, ta jeho divna drsnacka motorika, vlasy v ocich.. ale zas je aspon jako jedinej poradne mastnej a usmudlanej, jak si tu na to nekdo stezuje :)

    jinak k ty tloustce, existuje plno metabolickej poruch a i kdyz se ty lidi nebudou prezirat a budou jist mene, muzou byt furt tlustosi.. a zas takovy nedostatek dosud nemeli, zvlast ty dva posledni, kteri to odnesli (ten jeden jeste s nedojedenym soustem v ustech)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Na závěru sezóny mně hlavně štve styl kterým je to natočený. Někdo už zmiňoval přebytek špekounů, já k tomu dodám přebytek vypraného oblečení, aut (a paliva do nich), zbraní a pochybuji, že stroj na manipulaci se dřevem by v postapo přežil takhle dlouho... Už je z toho klasická užvaněná a ubrečená telenovela, taková o chlup drsnější Gilmorova děvčata. Ať mi nikdo neříká, že nemají rozpočet na lepší kostýmy a rekvizity při té sledovanosti. Navíc ty lokace jsou už dost okoukané, když tam stále jezdí stejnou cestou tam a zpátky..

    Jinak příběh uvěřitelný, vnitřní boj zda se podrobit či zaútočit celkem taky, stále uniká motivace některých postav chránit Negátora.
    JOUSEPHINA
    JOUSEPHINA --- ---
    :)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    SHEDLO: Mě štve strašně. A divím se, že mu Maggie při setkání jednu neflákla.
    SHEDLO
    SHEDLO --- ---
    to byl fakt trochu dil o nicem, Negan je furt hustej a celkem zabavnej, ale zaslzenej Rick me vylozene irituje a ten dojak na konci.. a je i nekdo koho irituje Daryl nebo jsem sama?
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    SPLIFFBOY: no ale tak Michonne mu to vtloukla do hlavy :)))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    *znovunabytym :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    no ten zaver s tou hudbou a dojemnejma setkanima, to cely prostoupeny tim znovu nabitym odhodlanim bojovat... Peklo! vic pateticky midseason final nebylo jeste.
    ICELANDBOY
    ICELANDBOY --- ---
    THOMASMORTA: můžu se pod to podepsat?! červená knihovna hadr - Michonne uvidí Neganovo hnízdo a sezná, že sami na něj nemají, vrátí se za Rickem a z uplakánka je zpátky velkej mordýř...no a finální scénu z Hilltopu snad ani nemá cenu komentovat....tahle půlka byla fakt divná, doufám, že druhá polovina bude zase pořádnej nářez...
    Daryl byl super a ještě jsem teda zvědavej na tu postavu, ze který byly vidět jen boty! a doufám, že i Carol se vzpamatuje a nebude z ní tetka zavřená v boudě někde mimo všechny
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    ICELANDBOY: Pro mě nejslabší mid-season finále od doby, co tomu šéfuje Grimple. Ubrečený Rick mě nebaví, Neganova brutalita je tak častá, že už mě nudí, zvlášť když všichni kolem jenom stojí a bulí. Jediný zajímavý okamžik byl Daryl s železnou tyčí, jinak to na mě působilo spíš jako upoutávka na další díl, respektive na druhou půlku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam