CROSS: Velmi zajimavy argument:
Nikdo z nas (=ctenaru tohoto klubu) s daty z censu (a nejspis ani s jinymi daty z CSU) bezne nepracuje, coz vede k zajimavemu efektu: ze data k nicemu nejsou vime vsichni, k cemu jsou, nevi nikdo. Zhruba jako kdybychom se bavili o prezbrojeni armady.
Krome toho, teda, ze prezbrojeni armady ma celkem jasnou argumentacni zakladnu.
Tedy, abych to zhrnul, ty nevis, k cemu je to dobre, jen tvrdis, ze je blbost rikat, ze je to k nicemu.
Klobouk dolu. Kde pracujes? Ve statni sprave?
Fakt slabucke - ja rikam, ze to k hovnu je, protoze je to
nevyuzitelne.
rikas: bytovy fond - fuck bytovy fond. At uz je to cokoli, se statem by to nemelo mit co spolecneho, pac stat tu neni od toho, aby nas buzeroval, jak, kde a za kolik mame bydlet - a tudiz zadny takovy pruzkum nepotrebuje.
rikas: demografie - jiste, to je ta uroven, jak jsem psal, dobreho zapisu do kroniky- ale to by nas o to meli prosit a rikat, ze je to pro vedecke uce,y... a tudiz, najdi nejake vyjadreni, ze jde o rize akademicke setreni pod zastitou statu!
...pokud nekdo pri rozhodovani ta data pouzije, a rozhodnuti se ukaze jako spravne, da se mluvit i o zlepseni situace.
Heh. To je presne to, co rozporuji a o cem jsem hluboce presvedcen, ze je vyznamnym zakladem argumentace pro, a proc jsem proti takovym setrenim.
Samozrejme, ze ta data nekdo pouzie a samozrejme, ze pro nase dobro, ale vysledek je, ze opet skocime dal k centralnimu planovani a tudiz k hladomoru.