ATOMOUSEK: Jeste malickost. Je dulezite si uvedomit, ze 30% lidi si myslelo, ze ten sber nema smysl (zdroj nemam, byl to jakysi pruzkum). 10% (tretina z tech predchozich 30%) lidi si myslelo, ze je to nejaka forma zla (sikana, picovina, podvod, a podobne). Cili ta nalada ve spolecnosti nebyla zas tak jednoznacna.
Nicmene lze predpokladat, ze par procent lidi ten dotaznik proste vyplnit nemohlo, protoze na to nemaji intelektualne.
Predpokladame-li, ze existovali lide, kteri to nevyplnili umyslne a po rozvaze, jako jsem treba ja a dva moji blizci, pak statisticky urad tvrdi, ze ten dotaznik bylo schopno vyplnit a odeslat vice nez 99% lidi, pricemz se zadny formular nikde neztratil. Uplne vidim ty typky, co u nas za rohem prodavaji drogy, jak stoji v te rade na poste, aby odevzdali dotaznik o tom, jak jezdi do prace, ci kdo u nich prespava.
Chci tim rici, ze tvrzenim o 1% nam statisticky urad pouze rika, ze nam lze a ze je nam po tom hovno. Ale rad si poslechnu nejaky statisticky protiargument, treba od Crosse. Mozna nam stat nelze a ja jsem jen zahledeny do sve nenavistne duse :o)