• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIGREKuchařky, knížky o vaření a o jídle
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    DRIZZT: S případnejma řečma o koktejlech budeš vítaná tady: [ Whisk(e)y aneb Máme rádi jakýkoliv kvalitní chlast a nestydíme se za to! ] (Barmanskej klub o koktejlech stojí za hovno.) Každý pič či pička je vítaným zpestřením našich ztuchlých alkohokolických řad.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MIC: Ta by me taky zajimala
    MIC
    MIC --- ---
    kdo už máte http://www.melvil.cz/kniha-ctyrhodinovy-sefkuchar ? Stojí to za ty penízky?
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    MACHALIK: Moc děkuji!
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    Ráda bych nějakou knihu o koktejlech - nemáte někdo doporučení?
    GGG
    GGG --- ---
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Tahle kuchařka aktuálně v akci na Bookdepository (ještě cca 11 minut:)

    The Scandinavian Kitchen: Over 100 Essential Ingredients with 200 Authentic Recipes : Hardback : Camilla Plum : 9781856268714
    http://www.bookdepository.co.uk/Scandinavian-Kitchen-Camilla-Plum/9781856268714
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Pls, nějaký funkční link na Plenty nebo Cookbook od Mr. Yotam Ottolengi? Tento ZUZKAOU: mi nefunguje.
    Zvažuju nějakou jeho knihu, ale nebráním se i předchozímu prohlédnutí "nepapírově".
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    HLEN: jasny, taky mi obcas prijde, ze uz je to stradne davno :))
    HLEN
    HLEN --- ---
    KEEP_SMILE: mno.....dve leta.
    ..ani mi nedošlo ze je to tak "dlouho" :)
    KEEP_SMILE
    KEEP_SMILE --- ---
    HLEN: pred lety? Ty prvni dve knizky vysly asi 2012 :)
    Nicmene souhlasim s ostatnima. Znam spoustu lidi, co take vari podle jeho knizek a nikdo s receptama problem nema. Ani ja ne. Jo, nekde je trochu vic masla, ale vetsina je v pohode.
    HLEN
    HLEN --- ---
    DAVE_PAGE: no já ji podle toho vařil před lety ke zkouškám a stručně řečeno není..
    musel jsem ubrat
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    HLEN: jj 90g. jsem se upsal. Ale i tak mi to prijde normalni mira. A i u te pastiky to je ok a ta pastika bude dobra.
    HLEN
    HLEN --- ---
    DAVE_PAGE: osobně proti Vaňkovi nic nemam, ale ty receptury jsou imo spatne propocitane
    HLEN
    HLEN --- ---
    DAVE_PAGE: nedalo mi to a otevřel jsem ji teď.....str. 32 v kaldounu ctu 90g másla. U paštiky má 250 másla a k tomu 200g sádla na restovani
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    HLEN: asi koukas do spatnych knih. mam ty kucharky u sebe a v kaldounu je 50g masla a do drubezi pastiky davaji 250g masla. V te pastice je pomer tuku (maslo, sadlo) cca 60%. Coz se muze na prvni pohled zdat hodne, ale sam mam vyzkouseno, ze u pastiky je ten tuk nezastupitelnej. Sam davam (vlastni recept) urcite vic jak 50%.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    HLEN: taky s Vaňkem nemam problem
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    HLEN: Já na problém zatím nenarazila. Co jsem dělala, vyšlo parádně.
    HLEN
    HLEN --- ---
    DRIZZT: ja bych kamenoval spis za toho Vanka ... moc pekna kucharka, muze se clovek inspirovat, ale podle tech receptu se varit neda .... kaldoun obsahujici asi kilo masla, taktez ta drubezi pastika z toho co si pamatuju ....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam