• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TIGREKuchařky, knížky o vaření a o jídle
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KUBAN88: ja kupuju na amazon.co.uk
    a je to ok
    pripadne .de
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    mám takový neskromný dotaz, nenakupujete někdo častěji na Amazonu? nebo obecně v zahraničí?
    sháním pro manželku tuhle knížku: http://www.amazon.com/Dominique-Ansel-The-Secret-Recipes/dp/1476764190

a nemám s tím vůbec zkušenost
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    VIKY_K: Přesně tak, jen bych chtěla nůž s touto čepelí.
    VIKY_K
    VIKY_K --- ---
    DRIZZT: To bude spíš něco jako tohle, číslo 1 a 2:
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    RUTHLESS: Díky, zeptám se v uvedeném klubu. Na tenhle typ jsem narazila, ale neshoduje se vzhledově s tím, co je na fotkách v knize - nebyla jsem si proto jistá, jestli bude mít stejný efekt i na tvrdší věci, než je máslo. Každopádně díky moc! :-)
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Jůůů, nůž pro děti! S tím se bude lépe vařit.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    DRIZZT: audotko, kde se nejcasteji resi s cim a jak varit je asi Varim varis varime :-)

nicmene, neni to toto?

Zdobící nůž PRESTO 10 cm Kuchyňské nože Presto - e Tescoma
    http://www.etescoma.cz/kuchynske-noze-presto/zdobici-nuz-presto-10-cm-p-202344.html?cPath=202164
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    Je to úplně mimo míst, ale netuším, kde jinde se zeptat. JO v Save with Jamie mluví o "svém úžasném vlnkovatém noži". Ráda bych si ho pořídila taky (vařím často pro děti, ty to ocení extra). Nicméně prostě nemůžu žádný najít! Jsem asi neschopná správně použít google...nenarazili jste na něj někdo někde? Díky moc!

Jinak kuchařka Save with Jamie je skvělá. Už jsem z ní vařila několikrát a vždycky to bylo super. Dost mě nadchla.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    vaňka jsem vyměnila za dvě knížky co jsem chtěla dát máti, ale už je měla, mně přijde docela použitelný, jako kdyby měli u Kosmase Julii, tak beru to
    FAT
    FAT --- ---
    Dostal jsem toho níže zmíněného Vaňka, ale poslat to dál nejde. Je to "pod dohledem"...
    :-(
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    takze vazne nikdo nedostal pod stromecek nejakou nechtenou kucharku, nebo se jich treba seslo vic? zn. levne odkoupim .))
    FKA82
    FKA82 --- ---
    FKA82: Pardón za velikost.
    FKA82
    FKA82 --- ---
    KELDA: Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing mám, kdybys sis to chtěl prvně prolistovat zapůjčím.

Mi teda letos Ježíšek donesl toto:)

RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    KUBAN88: nebud drzej :-) aspon vyhravame! :-)
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    KUBAN88: mmnt ja ozrala nebyla:) tak ja jim zajistim te rum a vy s choti mi udelate gurmansky zazitek:) je ti jasny, ze by to posunulo tu "udalost" na jinej level?:)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    DARKINA: No jasně :))) pro ty dobytky vozrale :))
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    KUBAN88: Wau, takze je ti jasny kdo priste na fans derby dela catering?:)))
    KELDA
    KELDA --- ---
    WITTGENSTEIN: jojo Keller tam napsal jen Tutorial, blbe sem to napsal :)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KELDA: Jedna technická: Charcuterie napsal jen Ruhlman sám. Což je vlastně jedno, Ruhlman je jeden z mých nejoblíbenějších autorů a třeba jeho knihu Twenty: http://www.amazon.com/...enty-Techniques-Recipes-Manifesto/dp/0811876438/ref=asap_B001H6G9JW?ie=UTF8 vřele doporučuju.

Modernist cuisine at home je skvělá a člověk ji doma využije. Jinak Sous vide Supreme mám nejmíň tři roky, od té doby, co se začala prodávat v Evropě. (Probil jsem se kvůli ní holandským e-shopem.)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KELDA: Díky moc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam