YMLADRIS: ze stejnych duvodu nejsem proti penezum. ja to vnimam naopak jako docela vyhodnou vec, chodit do prace k jednomu cloveku se kterym jsem se dohodl na oboustranne vyhodnem byznysu a dostanu za ten byznys penize, ktere pak mohu promenit za jine zbozi, a to prestoze (vsechno prevazne hypoteticke priklady, klidne si dosadte vlastni):
- nemam potrebu vypomahat manualni praci
- nemam potrebu znat do detailu sveho souseda a vyuzivat toho ze ode mne neco potrebuje k tomu abych od nej mohl neco potrebovat ja
- nemam osobne rad pekare a reznika odvedle, osobne si o nich nemyslim nic dobreho
- vetsinu casu ani nemam potrebu se socializovat (socialno si vyresim pres internet a pak at mi vsichni vlezou na hrb)
- nemam rad ani svoje socialni prostredi, nemam pocit ze bych mu cokoliv dluzil, nepretrhnu se kvuli nemu a kdykoliv se odlifruju pryc, kdyz se mi znelibi
proste ta anonymita je super. bez nich bychom museli bartrovat s temi ktere nemusime. fakt bych byl nerad, kdyz bych kvuli rohlikum a flaku masa musel otrocit na poli a socializovat se s fanousem a pepikem, jinak bych mel utrum. vam by se treba nelibilo kdyz by jedinou moznosti jak dat dohromady napr. komunitni server bylo zavolat si na pomoc otravneho Bennyho odvedle, ktereho kvuli jeho kecum vylozene nesnasite a nemuzete jej ve sve pritomnosti vystat :-)