YMLADRIS: muzu te ubezpecit, ze ty vlastnosti zen, ktere jsi zminila, jsou presne ty vlastnosti, kvuli kterym se takovym zenam aktivne vyhybam :) ja vim ze to zni pekne a mozna to tak i (pro vetsinu) plati. ale v mem pripade, me pritahuje zenstvi ve sve fyzicke podobe (zena jakozto milenka/matka mych deti), velice malo ovsem v one psychicke (jednou je to tak, podruhe je to onak, a pritom plati oboje a ty se to koukej naucit milovat nebo jdi od valu). temer nijak. a neni to imho tim, ze bych v sobe chlapa nebo zenu nejak potlacoval, me to proste nejak nebere. mozna je to tim, ze mam v sobe te zeny docela dost a nakonec to byvam ja, kdo musi nejake zeny poucovat o tom k cemu slouzi empatie a jak se ma spravne pouzivat.
YMLADRIS: jak rikam, drive jsem mel jakesi romanticke predstavy o sve budoucnosti, ze bych se treba z obycejneho talentovaneho pracanta vypracoval az na nejakeho sefa oddeleni atd atp... vyzkousel jsem si to, zjistil jsem, ze mi to nevyhovuje. nejak jsem si ty moznosti se neustale s nekym nervovat a byt za dotycne zodpovedny nedovedl vychutnat, anebo to proste nemam v sobe. jakozto sef jsem byl demokrat az liberal, ke kazdemu jsem pristupoval jako k sobe rovnym, a podle toho to taky dopadlo :)) vysledky me netesily. stejne tak ale vim, ze me netesi se nekym treba i otevrene nechat do neceho tahnout. nejak mi to asi v mozku nesepina a negeneruje ty spravny odmenovaci hormony :)