INK_FLO: ja uz ho taky nectu. jak to ma vic jak dva radky, tak si prectu prvni, a zbytek preskocim. ja ti nevim, on pise, jake ma znalosti/zkusenosti a jak jsou nezdelitelne, ale mi se to tak uplne nezda. co vim o lidech, kteri maji taky nejake zkusenosti z mysticke praxe, tak vetsina jsou schopni velmi srozumitelne a konkretne mluvit o tom, o cem se mluvit da a o cem se mluvit neda, tak nemluvi. z OGMIOSe mam dojem, jako by byl furt napul zhuleny (neumi udrzet myslenku, ani opustit myslenku), i kdyz on tvrdi, ze uz kdovi jak dlouho nehuli. o jeho gramatice ani nemluvim, pise jako polovicni madar. jeste se tu pohybuje druhy exot, DRUGneco, ten pise jeste hur, ale ten zas ma v tech svych hruzach zasifrovanu casto nejakou uzitecnou informaci, pac zjevne ma zkusenosti. OGMIOS pise same plytke moudra jako "neprenositelna zkusenost", ale jimi okecava akorat individualni "to se mi libi, to se mi nelibi". tim, ze ho ignoruju, tak vlastne o moc neprichazim. nepamatuju, ze bych v jeho romanech nasel neco prinosneho. jenom z tech zkurvenych smajliku, ktere vsude cpe neumirnene, mam osypky.