MASOO: souvislosti úplně nerozumím ;)
Jakože když chodím v malých botách, mám hlavně být pozitivní a nevšímat si toho ? ;-DD
....nee, jasně že rozumím, pokud je nějaká jedna nepříjemnost, kterou nemůžu změnit, tak by byla škoda soustředit se na ni a kazit si tím den, daleko lepší je soustředit se na těch 1000 příjemných a krásných věcí kolem sebe.
Ale zároveň mi tenhle druh duchovních hlášek přijde trochu dvousečnej a rizikovej. Pokud mě tlačí boty, to je docela vážnej praktickej problém ;) Je blbost být kvůli tomu "negativní", chodit, nic s tím nedělat a tvářit se jako kakabus...(což je reakce spousty lidí na takové problémy, a to asi paní Fialová myslela....)
Ale na druhou stranu je docela žádoucí a na místě snažit se s tím něco udělat, a to co nejrychlejc ;) Zout se a jít bosky třeba :) Jít si koupit boty. Jít domů a přezout se.... Zkrátka dát tomu pozornost a UDĚLAT něco,a netvářit se, že to není důležité, protože jsou to "jenom" nohy, "jenom" fyzické tělo....jak se cítí naše nohy a jak funguje náš kontakt se Zemí je jeden z velmi významných faktorů, co určují kvalitu naší zkušenosti.... Že jsme si zvykli je ignorovat, protože důůůležitej je přece jenom mozek, maximálně ještě srdce, to je....haluz.
Tohle mi přijde symbolicky docela důležitý, proto to tak rozebírám. Odráží to podle mně celej stav našeho světa. Kdo si nedá ani tu práci, aby se přezul, neřeší nejspíš i další věci týkající se fyzična, například co dýchá, nebo jestli tu za 10 let ještě něco poroste.....
Ty duchovní hlášky o pozitivitě je podle mě hlavně potřeba vykládat správně. Tedy, že pozitivní přístup je základ, ale druhej základ je dělat co se dá pro to, aby praktická realita opravdu pozitivní byla :)