FRONEMA: pokud zaujme ta Rothova, muzu pujcit jeji Mapy k extazi. Je pro mne celkem duveryhodna, takova tanecni samanka bez samanismu.. knizka rozebira veci uz se zase spis pres hlavu, coz ja delam normalne :), takze si z toho moc nepamatuju, ale po prakticke strance ma koncept Inner Wave, spojila pet rytmu - flow stakato chaos lyrika a klid, coz se da snadno praktikovat jako trochu strukturovana a pritom hodne volna praxe. vlna vede do still pointu, mistu kde je klidna mysl a proste se je; :) jak uz vsechny tyhlety cesty a meditace vedou. Coz se mi libi, ze se da tancit, tancit, tancit a hlavou neresit, ale knizku si samozrejme precti, pokud chces. U nas to uci ta Raduca Vojackova, takova zenska, pripada mi fajn si k ni jit vyzkouset ruzne veci, tak uvidis jestli zaujme.
na videu z toho delaji trochu umeni :) ale tak asi je to bavi
The Wave Dance by Gabrielle Roth - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=8cYYzcTzm6Y
nejlepsi by bylo kdyz by nejaci djove delali takove treba pulhodinove sety poskladane takhle, zadarmo nenapadne to tlacili do obecenstva :) (protoze jak se z neceho delaji "seminare" tak uz je to zas za hodne penez a lidi tam chodi jinak naladeni nez treba na psycko).
druha pulka ve mne podotyka, ze to uz je zase cely slozity a konceptualni, jakych 5 rytmu, proste je potreba tancit, otevrit se, tancit, otevrit se, tancit, ... :) a hudba hraje leckde, jenomze jenomze zase tam byva desne nakoureno. enjoy!