DIVER: Tak to pr! Nic takovyho, ze kouknu a vidim jsem nerekl. To sis po svem vylozil moji repliku na tvoji otazku CIM SI MYSLITE, ZE NAS PRASUKJI ... to je z principu debilni otazka. Budto mam v ruce rozbor, kterej mi presne rika, kterejch latek je kde vic nez ma bejt a nebo to nevim a vymejslim si picoviny - coz je tvuj pripad, resp bys k tomu rad nekoho nutil.
Bavit se muzem pouze o tom co vidime a co vime, ja ti znovu napastuju co jsem napsal poprve, abys sis jen necetl, ale vzal i na vedomi
Bavit se muzem o tom co vidime a vzhledem k tomu jaky je hlaseny pocasi, teplota ve vysce atp
Zpravy o pohybech vetru, tlaku vzduchu, teplote v ruznych vyskach vydava denne chmi.cz. Takze to, zda je pocasi vhodne ci nevhodne k 'delsimu' setrvavani kondenzacnich stop je zname. Pokud se o tuto problematiku zajimas dele nez od rana, asi te prekvapi, vetsina webu dlouhodbe zabyvajicich se (rekneme seriozne) touto tematikou nepracuje s nicim jinym nez jsou satelitni snimky, predpovedi pocasi, teploty vzduchu a proudeni a srovnavani situaci .... vesteni z koure tu predvadis sam, napriklad tvoje originalni myslenka urcovani vysky leticich objektu okem ... troll physics ;))
PALEONTOLOG: a v cem spociva ten rozpor? Oboji rika jinymi slovy v podstate totez