• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUSILFacebook Pages / rady a zkusenosti / facebook marketing / facebook apps
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    SUPEREGO: to uz mam, ale jak tem lidem sdelit aby se prihlasili ke strance a meli z toho nejmensi utrpeni, pripadne je tam nejaky prevod ktery to udela v tichosti ?
    SUPEREGO
    SUPEREGO --- ---
    FATBOZZ: a co prostě převést profil na stránku?
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Mel bych dotaz.
    Jak nejmene bolestne pretahnout lidi z "frienda" na stranku. Nasledujici situace. Jedna pani, ne-znalá založila profil jako člověka. Jak jim dát vědět, případně nějaým toolem rovnou přidat jako fandy stránky. Eventuelně jako nějaká hromadná zpráva, ale je jich více. Nechci je vyklikávat do pole TO:

    Nápady ?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Připomínám, že ve čtvrtek budeme mít jubilejní 20. babeltalk - a něco tam taky představíme :) stavte se, bude to totiž samozřejmě i večírek :)

    https://www.facebook.com/events/928573883953663/
    ARAGONIT2
    ARAGONIT2 --- ---
    no, ještě měn napadlo, že počítač dám hybernovat a nerestartuju ho, jestli to nemůže být tím..?
    TUSIL
    TUSIL --- ---
    ARAGONIT2: zkus jinej prohlizec?
    KAJJAK
    KAJJAK --- ---
    me to jede plynule na srovnatelne sestave...
    ARAGONIT2
    ARAGONIT2 --- ---
    chci se zeptat na vaše zkušenosti s fb.
    Mám s ním trvalí problém, že celkově se vykresluje hodně pomalu a to ikdyž mám otevřené jen dvě okna, situaci nezlepšila ani 6gb paměti, dual core.
    Nedej bože, kdyř mám otevřeno třeba 6 fb oken v prohlžeči mozila..to je někdy na minutu čekání..
    Dělá mi to obdobě jen o něco málo rychle i na jiném poči..
    113KW
    113KW --- ---
    ahoj, prosim vas mam dotaz na nekoho kdo se vyzna ve fb strankach. - fb pages business.

    kdyz sem si propojila stranku s instagramem zalozenym extra pro ten projekt co stranka, a nak sem tam nastvila jakys "business" (zkousela sem) prepla se mi i na fb stranka do "business" manageru. dva dotazy:
    1)ovlivni to cenu reklam pri zadavani na tu stranku a jak moc
    2)je mozny to zrusit a prepnout zpatky do "obyc" stranky aniz by se neco smazalo ze stranky fb nebo k ni propojenyho instagramu
    MYSHA
    MYSHA --- ---
    ahoj, prosim vas, je tu nekdo, kdo mi muze pomoct s nastavenim aplikace v developers.facebook.com?

    Pri registraci na webu via tlacitko facebok to haze chybu, google mi ji vygoogloval, vcetne reseni, ale obnasi to trochu obsirnejsi znalosti prostredi, nez kterymi oplyvam :) Dekuji za pripadnou pomocnou virtualni pracku .)

    "Can't Load URL" Error for Permissions and Tokens
    https://premium.wpmudev.org/forums/topic/cant-load-url-error-for-permissions-and-tokens
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    AETHER: mockrat dekuju! :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    MERTLAS: v nastavení jde přešoupat ten obsah - stačí dát events nahoru (a pak se vždy jako první bude zobrazovat nejbližší nadcházející).
    MERTLAS
    MERTLAS --- ---
    Ahoj, mam dotaz, nevite, kde co nastavit, aby se mi nahore na strance zobrazovala nejblizsi nadchazejici udalost? A nemyslim tim pripnutim prispevku udalosti, ale primo ta udalost?
    Kdyztak dekuju za radu :)
    PHILCO
    PHILCO --- ---
    zeptám se tady, snad bude někdo vědět - v pravém panelu mi zmizely Aplikace, nevím, jak je dostat zpátky...
    KRKA
    KRKA --- ---
    jeden technickej - FB normálně na webu, vpravo sloupec, kde vidím aktivitu přátel, od shora dolu většinou přátelé, se kterýma nejvíc komunikuji.. Najedou se stalo to, že tam mam lidi, se kterýma jsem v životě nekomunikovala a ty "mé" oblíbené nevidím, dá se to nějak upravit? Pardon za pitomej dotaz, ale mam to tak x let a takhle změna mi uplně dobře nedělá :D díkas
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Ahoj, řeším propagaci FB stránky. Chceme ušetřit za reklamu, placená nám zatím moc nepřinesla. Nalezl jsem na webu tento návod: http://www.evropsky-rozhled.eu/jak-zacilit-facebookovou-reklamu-na-fanousky-konkurence/ Bohužel nefunguje doplněk o Chormu (viz obrázek). Dokázal byste mi s tím někdo poradit? Budu rád za každý info a nebo námět na jiný způsob, jak oslovit konkurenční fanoušky. Díky JaVes

    JUSTIF
    JUSTIF --- ---
    EGGH: Podle mě fotoalbum nešlo propagovat nikdy. Jako řešení mě napadá propagace linku s carouselovou reklamou.
    EGGH
    EGGH --- ---
    Setkal se tu někdo s nemožností propagace fotoabla? Vždy jsem album tvořil stejně, tzn. v příspěvku jsem klik na vytvořit foto album, pak do něj nahrál fotky (fotky v png), dal titulek, přidal text k fotkám, uložil a pak ve správci reklam dal propagovat. Od září ale nemůžu alba propagovat - píše mi to, že propagace není možná. Zkoušel jsem všechno, dát tam fotky v jpg, vymazat historii v pc, propagaovat z jiného pc apod. Ale nic, prostě mi nejde alba propagovat. Co s tím?
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    Upozorňuju v předstihu na další Babeltalk - bude v Praze, za měsíc - 8.12. Novinky z FB, Instahash přichází do ČR a Marek Prchal ;) krom toho budeme mít i program po tom "hlavním" - oblíbená společenská hra "Zprdeleslajdy" - aneb vylosujete si téma a po 30 sekundách jdete na plac, za vámi jedou slajdy, které jste nikdy neviděli - a vy je musíte komentovat tak, abyste obhájili ... něco :)

    https://www.facebook.com/events/928573883953663/
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    MRTVY_KENNY: dřív to fungovalo přes bit.ly - jakýkoli Facebook link se změnil na on.fb.me/kratkeurl - ale už to takhle nefunguje a nenašel jsem info o tom, jak tohle aktuálně řešit :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam