tak co jsem videl:
Forma - kamaradi, skoda prekryvu s bjork, jinak urcite nezklamali
Björk - k tomu nemam nic, vulnicura neni zadna popina, hmyzi projekce mi prisla srandovni. co bjork sledovala tim casem pri zapadu slunce, jsem nepochopil, v noci by se mi to urco libilo vice. odzpivano na jedna
Bokka - mohlo by byt jeste krapitek vic tanecni, ale dalo se urcite
Zrní a Janáčkova filharmonie Ostrava - nejak si neurvali mou pozornost, bylo to dost potichu(?) prokecal jsem
Clark - pro me asi nejvetsi zazitek
Caribou - nejvetsi zklamani, hlavne nazvuceni jsem nezvladal, uprostred uprostred total prebasovano, vyhnalo me to za projekci/zvukare.
Sons of Magdalene - v pohode, jen ho neslo vubec slyset a nazvucene nejak prilis, vzduchotechnika hrala taky
The Cinematic Orchestra - bez vyhrad.
Swans - kdyz byli na colours naposled, tak jsem je cilene vynechal, tedka jsem to bral jako hozenou rukavici i s nejakyma doporucenima a dobry zazitek
Klangkarussell - strasna blbost nakonec, ty tracky gradujou bez vysledku
Owen Pallett - moc sympaticky koncert, pry se mu pokazil gear, tak musel castecne improvizovat s vypujcenyma efektama.
Mark Eliyahu feat. Alaev Family and Rita - tohle jsem trosku netrefil, cekal jsem komornejsi zalezitost, ne takovy cirkus, ale muj problem
Kieslowski - pohoda na blbem zvuku
Vessels - bez vytek, bavil jsem se
Fallgrapp - na skok, je to pekne, ale nejak mi doslo, ze po par pisnickach vim, jake to bude do konce (mozna mylne)
Danger - masakr, prurez stylama elektronicke hudby, ktere mam rad, na tom zvuku a s tou atmoskou vyborne, nic hlasitejsiho jsem uz neslysel, to zvuceni bylo zas sem tam trosku presvihle, ale vyhnalo me to jen z te 4 rady treba do dvacate, ne jak caribou.
Schwarzprior - do daneho rozpolozeni sedli jak prdel na hrnec
Nathan Fake se nekonal, misto toho bavici techno v totalne vydychane saune, tak nejak nostalgicky jsem zavzpominal na akce, kde byvalo podobne klima.. docela mi to sedlo.
nutno rict, ze nic pro lidi, co maji problem s vetsim poctem lidi, vevitr se dalo i hybat, ale clovek byl v saune, venku byl vzduch, ale troufnu si rict, ze s tim hybanim to bylo skoro horsi. v pokrocilych hodinach uz to bylo docela slusne panoptikum. zajimavy zazitek
William Fitzsimmons - takovy dost usinaci, takovy septohlas, prvni koncert v gongu, ktery jsem zazil, ze nemel standing ovations (i za minula leta). ale nemuzu rict, ze by to bylo spatne
Sly & Robbie meet Nils Petter Molvær - fajn, mozna jen ta zpivacka na konci byla trosku divna vata..
Vök - v klidu, ale poslouchat to nebudu
Tatabojs - klasika
The Soft Moon - paradni bordel na konec, destova prehanka do toho moc pekne sedla. mel jsem trosku problem s hlasitosti zpevaka (malo).
sobota nejlepsi. k organizaci nemam nejak nic. psat v patek rano, kam maji dodat chcaci kvetinace pro chlapy, me uz omrzelo. kazdy rok to same. na jednom miste maji vylozene bazenek. zadny opruz jsem nezazil, jen jednou mi nechteli vzit kelimek s rozmazanym potiskem, u nekterych moc nedrzel.