• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTVY_KENNYColours of Ostrava
    POKUD MÁŠ ZÁJEM O KLUBÍK, NAPIŠ MAJITELI
    rozbalit záhlaví
    QWITI
    QWITI --- ---
    MRTVY_KENNY: Parádní bordel nakonec. Líp by to neřekl ani Kaponec. Jestli mě něco dostalo tak tenhle závěr festivalu. A jsem úplně happy, že to bylo komorni, protože dole to zavíral Mika. Sice mě všichni považují za neutahatelnou a na gumičce, ale tahle parta na závěr dostala zbytek mojí energie. Protancovala jsem na nich žabku ale stali za tu cestu domů boso !!!
    FRDK
    FRDK --- ---
    MRTVY_KENNY:...si děláš prdel :) To s tou hlasitostí vokálů u Sons of Magdalene a The Soft Moon jsou přesně moje slova, jak jsem to včera komentoval. U SoM to bylo o dost horší, skoro ho nebylo slyšet a některé songy tak dost přišly o efekt. Škoda.
    Jinak Clark, Soft Moon, Lazarus a spol. a Danger moje nejlepčí zážitky. Dangera jsem neznal a tyhle osmdesátkové synth diska ap. jsou takové moje gilty plešr, chvilkama to znělo jako soundtrack k Phantasm nebo něčemu od Argenta a občas to zas byla docela rychta. Fajne, budu se dovzdělávat.
    Viděl jsem toho celkem hodně, ale za cenu toho, že jsem letos fest pendloval mezi pódiema, hlavně v pátek a sobotu, u některých koncertů jsem viděl třeba jen půlku nebo ještě míň a něco jsem nestihl vůbec. Hodně jsem pobýval na elektronické (sralo mě to umístění dovnitř a s tím spojené problémy s nedostatkem místa, hlavně v noci, kdy už nikde jinde nic nejelo, a vedrem). Asi nejvíc mě tam rozmašíroval v pátek Toxic Avenger, jako nic hudebně převratného, ale velká zábava, v jednu chvíli tam namíchal Crispy Bacon od Garniera s asi o čtvrtinu pomalejším dubstepem nebo čím a do toho pustil tříminutové solíčko na bendžo, sem chcípal :)
    Co mě nevzalo - Dub Inc, reggae já nerad, ale nechal jsem se obalamutit, že to bude svižný dubík, nebyl, nebavilo, ale to je můj boj. Aspoň jsem tam tedy pojedl u Mr. Banh Mi, měli stánek poblíž Pálavských langošů a prodávali moc dobré bagetky s vepřovým a závitky s hovězím na česneku a mangem a sójovkou, kombinují vitnamskou kuchyni s francouzskou a chutnalo to nezvykle.
    Další sporná záležitost - Swans. Všichni kamarádi natěšení a posléze nadšení, mě to nechytlo. Dokonce jsem zaslechl historku, že Maniac (graffiti legenda) suverénně prošel bez pásky VIP vstupem s malým foťáčkem, že jde jako fotit, jen aby viděl Swans a po koncertě zase hned opustil areál :D. Jakříkám, mě to neoslovilo, ale když je tak všichni adorujou, budu si je muset poslechnout doma, bo je neznám a přijít tomu na kloub.
    Docela vtipný mi přišel koncert Black Strobe. Frontman celý Alec Baldwin s dekadentní manýrou jako Nick Cave, všichni nacpaní v sáčkách s rozhalenkama alá Fun Lovin Criminals, v půlce zpěvák vytáhl flašku Whisky a začli si ji posílat (btw láhev si tam vytáhl i Vasquez ze Soft Moon :), vařili taky celkem obstojně, dobré to bylo.
    Na poetry stejdži me výborně pobavili Vítrholc.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    tak co jsem videl:
    Forma - kamaradi, skoda prekryvu s bjork, jinak urcite nezklamali
    Björk - k tomu nemam nic, vulnicura neni zadna popina, hmyzi projekce mi prisla srandovni. co bjork sledovala tim casem pri zapadu slunce, jsem nepochopil, v noci by se mi to urco libilo vice. odzpivano na jedna
    Bokka - mohlo by byt jeste krapitek vic tanecni, ale dalo se urcite
    Zrní a Janáčkova filharmonie Ostrava - nejak si neurvali mou pozornost, bylo to dost potichu(?) prokecal jsem
    Clark - pro me asi nejvetsi zazitek
    Caribou - nejvetsi zklamani, hlavne nazvuceni jsem nezvladal, uprostred uprostred total prebasovano, vyhnalo me to za projekci/zvukare.

    Sons of Magdalene - v pohode, jen ho neslo vubec slyset a nazvucene nejak prilis, vzduchotechnika hrala taky
    The Cinematic Orchestra - bez vyhrad.
    Swans - kdyz byli na colours naposled, tak jsem je cilene vynechal, tedka jsem to bral jako hozenou rukavici i s nejakyma doporucenima a dobry zazitek
    Klangkarussell - strasna blbost nakonec, ty tracky gradujou bez vysledku

    Owen Pallett - moc sympaticky koncert, pry se mu pokazil gear, tak musel castecne improvizovat s vypujcenyma efektama.
    Mark Eliyahu feat. Alaev Family and Rita - tohle jsem trosku netrefil, cekal jsem komornejsi zalezitost, ne takovy cirkus, ale muj problem
    Kieslowski - pohoda na blbem zvuku
    Vessels - bez vytek, bavil jsem se
    Fallgrapp - na skok, je to pekne, ale nejak mi doslo, ze po par pisnickach vim, jake to bude do konce (mozna mylne)
    Danger - masakr, prurez stylama elektronicke hudby, ktere mam rad, na tom zvuku a s tou atmoskou vyborne, nic hlasitejsiho jsem uz neslysel, to zvuceni bylo zas sem tam trosku presvihle, ale vyhnalo me to jen z te 4 rady treba do dvacate, ne jak caribou.
    Schwarzprior - do daneho rozpolozeni sedli jak prdel na hrnec
    Nathan Fake se nekonal, misto toho bavici techno v totalne vydychane saune, tak nejak nostalgicky jsem zavzpominal na akce, kde byvalo podobne klima.. docela mi to sedlo.
    nutno rict, ze nic pro lidi, co maji problem s vetsim poctem lidi, vevitr se dalo i hybat, ale clovek byl v saune, venku byl vzduch, ale troufnu si rict, ze s tim hybanim to bylo skoro horsi. v pokrocilych hodinach uz to bylo docela slusne panoptikum. zajimavy zazitek

    William Fitzsimmons - takovy dost usinaci, takovy septohlas, prvni koncert v gongu, ktery jsem zazil, ze nemel standing ovations (i za minula leta). ale nemuzu rict, ze by to bylo spatne
    Sly & Robbie meet Nils Petter Molvær - fajn, mozna jen ta zpivacka na konci byla trosku divna vata..
    Vök - v klidu, ale poslouchat to nebudu
    Tatabojs - klasika
    The Soft Moon - paradni bordel na konec, destova prehanka do toho moc pekne sedla. mel jsem trosku problem s hlasitosti zpevaka (malo).

    sobota nejlepsi. k organizaci nemam nejak nic. psat v patek rano, kam maji dodat chcaci kvetinace pro chlapy, me uz omrzelo. kazdy rok to same. na jednom miste maji vylozene bazenek. zadny opruz jsem nezazil, jen jednou mi nechteli vzit kelimek s rozmazanym potiskem, u nekterych moc nedrzel.
    PTT
    PTT --- ---
    FLU: jj vcera Lazarus nejlepsi vystoupeni...mam od neho par tracku tak jsem byl taky mile prekvapen ze hraje na CoO
    FLU
    FLU --- ---
    nevim, jakym rizenim osudu se tenhle pan z LA ocitl na colours, ale diky za nej. suverenne nejlepsi diskoska, co tam letos byla.
    https://soundcloud.com/damianlazarus
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    MRTVY_KENNY: v Ostravance v Milicove ulici uz mapky nemeli, sehnal jsem v Minikinu, ale uz jich tam taky moc nebylo..
    VLKOUNEK
    VLKOUNEK --- ---
    Me vcera, vlastne dneska pobavilo posileni tram. Doma jsem se potom docetl, ze od 1 do 3 z patku na sobotu, k me smule jsme se rozhodli odjizdet v 0 ... diky DPO... na vysokych pecich jsme se do 2. kupodivu nevlezli.Zato jedna drsna babca do jedinych dveri, ktere se jeste otevrely, nacpala dedouska a pak se asi 3 min snazila nacpat sama za bourliveho povzbuzovani zvonkem tramvajaka )) Kdyz teda posileny spoj nejel, tak jsme si chytli 7.u cez areny a hura domu ....
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    program camel stanu/plaze
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    TARMAQ: bohuzel tam letos nejsou. muzes se zkusit zeptat v cineportu (z hlubiny smer vychod po leve strane je kavarna, v noci jim tam bezi mapping na budovu) anebo v gongu doleva uplne dozadu, tam je galerie

    anebo ruzne po centru, co tak z hlavy tusim, tak nejmin
    https://www.facebook.com/cooltourova
    https://www.facebook.com/ostravanka
    https://www.facebook.com/ClubDockOstrava
    https://www.facebook.com/pages/Minikino-Ostrava/115940535105703
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    MRTVY_KENNY: a nasel jsi nejakej ten stanek v arealu kde by to meli vytisteny? to pdf/jpg se na mobilu prohlizi dost spatne
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    TARMAQ: pred nosem (v zahlavi)
    CMAN
    CMAN --- ---
    KAIAFOX: prisli holt na "cumendu" :)))
    DIZZYDENT
    DIZZYDENT --- ---
    TARMAQ: USE-IT Ostrava
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    nekdo (MRTVY_KENNY?) tu nedavno daval planek podniku v Ostrave vytvoreny nejakou komunitou.. ted to ale vubec nemuzu dohledat. Popostrcite me prosim nekdo?
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    CMAN: Ja jsem vcera musela kolem sebe okriknout asi dvacet lidi na Bjork, kdyby si povidali, tak ok, ale kdyz se vsichni tu hudbu snazi prekricet, plasej se mi kladiva (to, ze jsem na jeji zivak cekala 21 let uz je jen dovysvetleni...)
    DIZZYDENT
    DIZZYDENT --- ---
    VLKOUNEK: skládací židle byly loni bez problému. vybaven lékařskou zprávou, emailem od produkce a rtg jsme prošli bez dotazů a papíry nikdo nechtěl
    VLKOUNEK
    VLKOUNEK --- ---
    A bacha na vnaseni destniku .. jsem dokonce videl starsi lidi, jak si tahaji skladaci zidlicky a kresilka ..me by s tim asi nepustili ... ze bych si pribalil zpravu o operaci kolene? )))
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    MRTVY_KENNY: no nas to prave taky zarazilo, ale diky tomu ze jsme prosli jsem se uz k nejakemu studovani podminek nedostal..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    TARMAQ: tak to je blba informovanost, maji to jasne v podminkach, ze jidlo se vnaset muze a je to tak kazdy rok.
    Zákazy | Colours of Ostrava
    http://www.colours.cz/prakticke/zakazy/
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    MRTVY_KENNY: no jidlo taky neni bezproblemovy, nas nechteli pustit se ctyrma bagetkama, par rajcatama a dvema okurkama. Museli jsme u nejakyho hlavniho sekuritaka v oranzovy veste zalobovat, ze je zena tehotna a nemuze jist ty veci co se prodavaj v arealu..
    VLKOUNEK
    VLKOUNEK --- ---
    MRTVY_KENNY: jj, docetl jsem se,ale kdo by jedl v tech hicech )
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    btw byl hlasen problem projit ven zadnim vchodem (nechapu), takze ty moje tipy kolem taxiku, nevim...

    VLKOUNEK: na colours jidlo muzes, piti ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam