• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HITOMIG. R. R. Martin - Píseň ledu a ohně (knihy, seriál, TCG, RPG, deskovky...) SPOILERY POVOLENY!

Klub věnovaný dílu spisovatele G. R. R. Martina a všem produktům souvisejícím se světem Písně ledu a ohně.

Oficiální stránky G. R. R. Martina
    Making Game of Thrones
    Winter is coming: News and Rumors about HBO's Game of Thrones
    Oficiální stránky na FB
    Twitter: Game of Thrones
    Westeros
    Icefire.cz

SPOILERY POVOLENY!
    Cist jen na vlastni nebezpeci :)

Co Euron přinese Cersei jako důkaz věrnosti?

129 hlasy od 117 respondentů

rozbalit záhlaví
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      CYBERKOTLIK: jak nemaj? vzdyt maji mece, drapy, zuby, zalehnout te, roztrhaji te, pokousou... ale tvuj nazor ti neberu samozrejme. Jen to nepusobi moc verohodne. Zbroj nezbroj. (v tomto pripade vetsinou vrstvy zvirecich kuzi a helma.

Copak sis nevsiml ze white walkers maji mece?
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      DRAGON: kdyz na teb utoci 50 zombies, ktery namj nic, cim by byli schopny poskodit nebo nekde prorazit tvoji zbroj, tak muzes umrit max udusenim nebo utopenim - podobny pripady se dely. TO samozrejme nemluvim o postavach typu Jon, ktery zadnou zbroj nema, ale takovymu Houndovi nebo Brienne bych sanci na preziti dal slusnou
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      CYBERKOTLIK: prezit v klidu? kdyz na tebe utoci 50 zombies a ze to nejsou zadny slow walkers, to sis mohl vsimnout. Byli by do par vterin mrtvi, prekvapuje mne, ze zrovna ty, clovek, ktery s meci ma zkusenosti, tohle nevi. Vzdyt je to nejvic alarmujici vec na cely bojovy sekci hollywoodskejch filmech. 4x se zmeni scena a hrdina, ktery je obklicen dvaceti neprateli, co na nej utoci, stale zije. Naprostej nonsens. Viz treba to, jakym zpusobem prezil Jon, kdyz ho tam ponechal King. Proste magie, co je jednou mrtve, to nemuze zemrit :)
      kdyby tam s nimi bojoval Jackie Chan, tak to chapu, ale takhle? ;)
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      RUDIE: běžný soldati maj jen professional levely a zranění jim jde rovnou do wound pointu, hrdinové mají heroic levely a napřed z nich musej zombíci okřesat vitality pointy :D
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      CYBERKOTLIK: Mno nejde ani o přilby, v jednom z minulejch dílu si pamatuju, jak zombíci na někoho skočili a během mžiku ho roztrhali na kousky. V tomhle díle se něco podobnýho stalo xkrát, ale zvláštním způsobem z toho naši hrdinové dycky vyvázli.)
      Záběr na hlavní postavu, jak je obklíčená asi na deset centimetrů kolem dokola (nebo přimáčknutá u zdi). Přijde střih a jiná dějová linka a pak střih a zpátky scéna s předchozí hlavní postavou, jak je kolem ní zase 2-3 metry prostoru)
      Tak jako je to fantasy, cajk, ale opakovalo se to na můj vkus moc často)
      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      RUDIE: to je spis dan za to, ze hlavni postavy kvuli kamere nemuzou mit ve vetsine filmu prilby - zakuty ve zbroji by to mohli prezit celkem vklidu
      RUDIE
      RUDIE --- ---
      Celej den mi trvalo než jsem to konečně během práce po dokoukal. Bitva epická za technický zpracování masivní klobouček.
      Ale....)))) jinak jako to udržení většiny bojujících postav při životě, když byly de facto nonstop obklíčený vraždícíma bestiema, který všechny ostatní lidi zničily během mžiku, bylo nemálo lol.
      Takovej Jaime s Turmudem (o Samovi nemluvě) by museli umřít tak 50x. Je to daň za to, že to musí bejt tak hrozně moc cool...kdyby šetřili s počtama mrtvol a se stopáží, mohlo se to držet +- podobnejch pravidel. Což platí i o tom, že nepamatuju, že by v dřívějších dílech stačilo do zombíka jednou seknout a vyřídit ho tím. Kdyby to bylo jako dřív, je hotovo tak po 15 minutách...

Game of Thrones - The Hound shows the Wight to Cersei Lannister
      https://www.youtube.com/watch?v=9xL5s4uq594
      JOSEF_MASOPUST
      JOSEF_MASOPUST --- ---
      já si teda stáhnul nějakou verzi v blbym rozlišení a můžu říct, že po shlédnutí posledního dílu jsem vlastně nic neviděl a nevim, co se tam dělo :)
      AMANT
      AMANT --- ---
      GEKONZPRAHY: a co by mu rek?:))) "Tak to..jsi ty...ten syn"?:)))
      ZAREK
      ZAREK --- ---
      JCD: nepochybuju, ze spousta white walkeru byla z davnych doba hibernovala spolu night pimpem
      CADDY
      CADDY --- ---
      MADIETTA: presne tuto otazku jsem si pokladal docela nedavno :)
      JCD
      JCD --- ---
      MADIETTA: NK si nejspis tak nejak v poklidu hibernoval a cekal na nejaky trigger z externich udalosti jakoze napr. snad na zrozeni noveho triokeho Ravena, snad na zjeveni komety, ci vylihnuti draku atd., cimz se probral a zacal instinktivne budovat vojsko...

Ani vrchni dodavatel novorozencu Kraster urcite nezil tisice let, ledaze by byla prastara tradice Krasteru pred nim? Pamatujme, ze nebyt Krastera, byl by NK sam - bez jeneralu. Otazkou zni jak rychle by dokazal Krasty navyrabet stovku whitewalkeru, nebo kolik jich mel v knizni verzi....v serialu jich bylo ocividne mene. Spoustu otazek, tak malo odpovedi :)
      GEKONZPRAHY
      GEKONZPRAHY --- ---
      MADIETTA: Já spíš tak trošku čekal (a asi bych se posral, kdyby se to stalo), že když přišel NK k Branovi, že na něj promluví...
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      A taky co dělá Night King a jeho boys, když zrovna nebojujou proti živejm nebo neoživujou mrtvoly, celý ty tisíce let... sedí a čuměj, nebo hrajou poker?
      J4C0B1M
      J4C0B1M --- ---
      MADIETTA: řetězy se tu řešily :P
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      Já jsem taková přízemní žena, ale mě třeba fakt zajímá, kde Night King a jeho družina sehnali takový pěkný cool oblečky podle poslední bojové módy, ani trhlinku na tom nemají... jestli mají někde v jeskyni nějaký night walkerettes, který jim to šijou...? :D

Ale to je asi jako ptát se, kde vzali to řetězoví na vytažení draka, žejo.
      DRAGON
      DRAGON --- ---
      ANNNA: tak ono kdyz na ohen zalehne 10 lidi, tak taky nebudou horet jak kdyz zapalis jeden, ze jo. Proste ten ohen na tech kritickych mistech v prikopu poctem svych tel udusili, to je docela ok, bych rekl.
      J4C0B1M
      J4C0B1M --- ---
      KOUDY: Tak kopírování PP je evidentní, to přece víme
      ANNNA
      ANNNA --- ---
      Já jsem dost ráda, že máme zombíky z krku! (aspoň doufám!!!) Od první scény první epizody první série mě štvali ;)

Vím, že se hnípu v blbostech, ale dost mě nakrklo, jak se mění hořlavost zombíků dle potřeby... chudák malej Umber hořel jak smolná pochodeň, a tady se zombíci používají k hašení... Nu což.
      N4RC0T1C
      N4RC0T1C --- ---
      MADIETTA: imho Night King to prehanal s mikromanazmentom, tak sa na to vsetci vyjebali ...
      MADIETTA
      MADIETTA --- ---
      KOUDY: jo, ti tam dělali jenom stafáž. No dyť říkám, delegování chlapcovi fakt nešlo.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam