FJERTIL: Promiň teď nerozumím, jsem zde kratičko v tomto klubu. Proč štvát? Čím přesně štvát? A zkouším hledat odpovědi. Spousta lidí a já patřím mezi ně hledá odpovědi na otázky a já doufám že nepřestanu hledat do své smrti. Chtěl bych ti nějak správně zareagovat ale nevím jestli se mi to povede.
Nevím jak přesvědčit že skeptik jsem, že vídám věci příliž černě a jsem opatrný. Ale také jsem něco zažil, prožil, vyslechl a nejsem k tomu slepý a hluchý a tak neustále přemýšlím když mě něco osloví či osvítí.
Já dříve - snům nerozuměl, nechápal je a ignoroval, než se staly nějaké události. Asi není moc bežné když se ti opakuje nějaký sen několikrát, který by si ve finále označil spíše jako noční můru která tě v noci probouzí. A sny nás vedou už od nepaměti. A vněkterých ohledech lidské myšlení především tzv. vyspělého západního světa dosti zakrnělo.
Ve znalostech je síla, ale také se často stává, že si zavřeš cestu a nedokážeš vidět jiné. Já se na základě znalostí stále snažím držet mysl otevřenou a přijímat a moci tak přemýšlet na myšlenkách, i když je to někdy velice obtížné a někdy i selžu.
Popsal bych to asi jako když by si program uvědomil, že je program, ale nemůže do svého programu zasáhnout.
Z matematického hlediska náhoda neexistuje, vše má dáno svůj řád a pravidla. Jedno nemůže existovat bez druhého. + a -, Ying a Yang, Světlo a Tma. Klíčem toho všeho asi může být tzv. dokonalý kruh.
Dobu minulou hodně dlouho ovládala náš svět církev a určovala co je a co není povoleno. A také to byla jaksi řekněme jediná instance, která nám popisovala dění. (jistě existovali i další zdroje, ale kolik jich bylo)
S pojmem křizáci ano označuji především ty nositele a bojovníky které si popsal. Nechce se mi ale třeba přijmout myšlenku že zasvědcování do řádu Templářů probýhalo tak že novic musel políbit penis staršího. Proč? Jaký to mělo důvod? Bylo to tak? Nebo to byla jen účelná konstrukce? Proti moci? Nebo k oslabení Papeže?