ADAMFC: Dalo se to řešit už dávno. Když se třeba povolovaly ty skleněný nemysly. To mi vadí. Taky opakuješ pořád dokola to samé. P+R musí řešit Praha... Praha se bez těch lidí co sem jezdí pracovat a navštěvovat neobejde... Pochop to už. Je to tak. Dobře, neplatí tu přímé daně, ale firma kde dělají je platí. Obchody kde nakupují je platí... Sakra, vždyť to je naprostý fakt. To je jak říct, že tráva je zelená. Jasně, že všichni nevyužijí P+R i když bude, ale je dost velká šance, že hodně lidí ho využije (aktuálně jsou ty již existující přecpaná). Důvody? Už to tu taky padlo... Pro spoustu lidí to bude daleko rychlejší přejet prahu metrem, nebo se prostě bojí jet přes centrum. No a když to nebude fungovat, udělají se zóny. Když bude alternativa, nemám problém. Ale není. Jen ta, že se to vytlačí dál a tudíž, dle vaší logiky že všichni teď půjdou na okraj zóny a budou jezdit k metru tram/bus dopravou, uškodí dalším nevinným Pražanům - je to fér? Prostě Praha totálně zaspala. Je to vidět i na těch zónách, který řeší už vlastně 10 let. Vedení města je naprosto na prd. Ta parkoviště se mohla začít budovat už po roce 2000, kdy ještě bylo dost volných pozemků a zároveň bylo jasné, že doprava bude houstnout. A od roku 2008 třeba mohly být zóny všude (pokud by pak byly potřeba). Já beru jiný názor, jen se nějak nedokážu smířit s tou vaši naivitou, že se to dělá pro lidi. Kdyby se to dělalo pro lidi, tak to bude probíhat podle scénáře, co jsem naznačil já.
Chápeš to? Konstruktivní řešení versus restriktivní...
Asi to fakt nemá cenu... nechme to být. Když budete spokojení, tak jen dobře.