takze
vahu nemam a ani si ji nemam vplanu porizovat, bydlim na samote v horach a nemam kam se jit svazit. moje vaha je na moji vysku v pohode jestli mam 75 ci 80 tak stale v pohode
prejidani versus neprejidani...prvni mesic po prestani koureni to bylo silene podle mne tedka je to standard,to znamena ze nemam pocit prejidani. zada se zrovnalai jako nikdy predtim, neboli etc.
nasel sem si cviceni na spatne drzeni tela a docela mi to pomaha. tak sem si myslel ze je nejakej cvik na spevneni bricha.
k stravovani . sem vicemene vegan, takze nejim zadne maso ,ani mlecne vyrobky. rano vlocky vzdy,
snazim se odpoledne uz moc nejist, takze bohata snidane pak strednej obed lechka vecere.
podle tohodle se snazim drzet joginskych standardu..... jim hodne zelenini a ovoce (s vlastne zahrady).
Mimo to delam si pravidelne pusty ktere prvotnou prehnanou chut k jidlu utlumili.
jednalo se mi cisto o to premin to bricho v neco lepsiho.....
este k te vaze na vazeni, prijde mi bejt vpohode nemit vahu a sam tim padm sebe vazit podle svich pocitu a prozitku. a podle toho sem psal i to ze sem pribral ale ne vice jak sem psal.
necchi rady typu jis moc mnel bys ubrat,to myslim delam a mam to za sebou.
zajimaji mne polohu na spevneni bricha....tot vse
sam se si prave zaradil do svych cviceni asany na nespravne drzeni tela a pomohlo mi to, tak sem si myslel se zaradim assany na spevneni brycha...