• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORJÓGA
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    JANITA: mám s tím také problémy, poslední měsíce jsem otočil souslednost, dříve - cvičení pak meditace, teď to dělám obráceně, tzn. ranní hygiena, meditace a pak cvíčo. A je to lepší (oproti večeru,ale pořád diametrální rozdíl:). Jinak vím, že by mi pomohla 10 minutová procházka před cvičením, ale na to jsem zatím nenašel čas.
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    JANITA: Já si dávám ráno jen pár pozdravů slunce na rozhýbání a probuzení, ale víc cvičím večer, kolem páté šesté ideálně. A o to líp se mi i usíná :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    JANITA: ja cvicim jenom rano, zacinam mezi 6:00-7:00. Kdyz cvicim doma, tak nez zacnu, dam si takove "pred cviceni", kdy vstanu z postele a pomalu protahuju vsechny koncetiny, prodychavam zatihle mista na tele a zatinam je a uvolnuji. Jsou to takove milropohyby, navenek to vypada, ze jenom stojim, ale strasne to pomaha :) (asi bych ti to musela ukazat, tezko se to popisuje)
    Kdyz chodim na ranni cviceni k cvicitelce, tak se odtuhnu cestou tam :))
    STQ
    STQ --- ---
    TRPASLICE: jj, to je idealni. ale muzes pak jit zas spat a vstat v 11 :)
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    STQ: A počítá se s tím, že potom v těch pět také ale člověk rovnou vstane? Ergo upraví biorytmus na spánek cca 21-(4)5?
    STQ
    STQ --- ---
    JANITA: zkus a uvidis :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    STQ: no moje učitelka v tuto dobu cvičí, to je fakt.... ale nevim, jestli by me to nezabilo takhle brzo? :)
    STQ
    STQ --- ---
    JANITA: rano pomaha cvicit jeste o chvili driv (4-5), telo je v jiny fazi a neni tak tuhy, nevimproc...
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    JANITA: Já mám to štěstí, že pokud docvičím do cca 18h, tak mohu spát a rozvrh mi to většinou umožňuje, ale úplně chápu, večer taky cvičit nemůžu. Někomu na rozehřátí pomáhá několik dynamičtějších pozdravů slunce a po nich nějaké další cvičení.
    JANITA
    JANITA --- ---
    Přátelé, řekněte mi, kdy se vám nejlépe cvičí? Já nejvíc praktikuji ráno, ale připadám si zatuhlá. V podstatě vstanu a jdu. Pomáhá něco na rozehřátí? Jaké máte ranní rituály? Naopak když cvičím odpoledne/večer, jsem více flexibilní a mám i více síly. Jenže pak v noci nemůžu spát. Jak to máte vy?
    LAKSHMANA
    LAKSHMANA --- ---
    BIOH: Kterou?
    BIOH
    BIOH --- ---
    potřeboval bych vysvětli t jednu mudru, nikde nemůžu pohledat, najde se tu někdo?
    LAKSHMANA
    LAKSHMANA --- ---
    PETJULE: Paráda...
    PETJULE
    PETJULE --- ---
    96-year-old Holds The World Record For Oldest Yoga Teacher
    http://www.youtube.com/watch?v=u76yQEdflVM
    EZKATER
    EZKATER --- ---
    Nabízím vstupenku na workshop s Manju Joisem, bohužel se nemůžu zúčastnit.
    18. října v YogaMe
    WORKSHOP WITH MANJU JOIS - Eventbee
    http://www.eventbee.com/event?eid=199404683
    Kdyžtak pošta...
    COURT
    COURT --- ---
    Zdravím, má někdo tip na kurzy hormonální jógy v Praze, kam se dá chodit nějak celoročně nebo dlouhodoběji, ne jen víkendový kurz? (nechci to cvičit bez odborného dohledu a v józe jsem naprostý začátečník)
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    STQ: díky :-)
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    doporučíte prosím nějaké video s power yogou podle kterého by se dalo doma cvičit....
    samozrejmě už jsem něco googlila....ale nic moc
    díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam