• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FRANCIMORJÓGA
    SAUMENSCH
    SAUMENSCH --- ---
    Poradí mi někdo jak začít s jogou? Asi blbá otázka, jenže já se do toho pořád nějak nemůžu dostat..
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    How To Open Your Chakras Explained By A Child’s Cartoon | Spirit Science and Metaphysics
    http://www.spiritscienceandmetaphysics.com/how-to-open-your-chakras-explained-by-a-childs-cartoon/
    ZIKE
    ZIKE --- ---
    BOSSORKA: yoga mala :D
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    doporučtě mi prosím nějakou komplexní knížku o ashtanze s dobře popsanýma a vysvětlenýma asanáma.... david swenson?
    LUKASM
    LUKASM --- ---
    TANGERINE: Jednoznačně tohle http://www.dobre-knihy.cz/system-joga-v-dennim-zivote-33593.html?gclid=CICuqfze9MECFSIGwwodeaUAIw sice trochu dražší, ale je to jeden velkej obrázek, ale i popis jak co provádět ... je to formou 8. dílů - obtížností . je tam všechno pranajamy, Khatu pranám, surja namaskar, hatha a další
    TADYTOMAS
    TADYTOMAS --- ---
    TANGERINE: zkus toto http://www.yogaindailylife.org/esystem/yoga/cs/030000/1-dil/ je tam víceméně celá kniha online...
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    TANGERINE: A nemáš doporučení na nějaké centrum, kde by se dalo cvičit?
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    AIM_FREEMAN: Ty jo, a já zrovna čtu Lysebetha a vypadne ze mě tohle :) Ásany!

SRNECEK: Určitě. Minimálně mě donutí na chvíli vypnout, nepřemýšlet, uvolnit se.
    SRNECEK
    SRNECEK --- ---
    Ahoj, měl bych obecnější otázku, máte zkušenost, že vás yoga "vyklidní"? Neumím se totiž uvolnit a jsem nepřetržitě napjatý.
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    TANGERINE: Cviky, to je dobré :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Já teda i po letech stále cvičím Khátů pranám.
    A pět tibeťanů, když není čas na nic jiného.
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Prosím prosím, máte někdo tip na zdroj nějakých jógových sérií? Kniha/internet/cokoliv? Cvičím nějakou klasiku (různé typy súrjanamaskár, rišikéšskou sérií) a jinak často podle videí, ale ráda bych se nějak osamostatnila a potřebuju inspiraci, které cviky je dobré kombinovat a tak. Díky za každý tip! :)
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    KAREN
    KAREN --- ---
    STQ: jj, ja jsem se jeste podivala na fotky a fakt me to nenalakalo...
    STQ
    STQ --- ---
    DREDDREW: bylo by asi pekny napsat kdo ze to vede, kdyz uz to nemate na strankach. kombinace jakoze ethno fontu, cinsky ilustrace a 'Zakladatelem Fit Family je ryze česká rodinná investiční společnost Individualist Group' pusobi (aspon na me) dost desive.
    DREDDREW
    DREDDREW --- ---
    Pokud by měl někdo zájem, lekce Pránajámy v Praze

KLUZAU
    KLUZAU --- ---
    o úplňku a novoluní dávám jen pozdravy, aby se nastartovaly nervy v páteři, ale jinak odpočívám. Mě občas vynechat cvičení přispívá k motivaci.
    JANITA
    JANITA --- ---
    Ja taky cvičím každý den.... a cvičila jsem i při úplňku a novu... ale teď jsem si poprvé řekla ne... a dala si pauzu a hele dobrý... žijeme jenom jednou a dva dny v měsíci mě fakt nezabíjou... navíc já se narodila při úplňku, takže ty dny docela prožívám... :) a když teda necvičím, tak se hýčkám a není to vůbec špatný. Při menstruaci taky ne... první tři dny... jinak jsem byla hrozně unavená... :)

Ale díky moc za názory.... :) potěšilo.
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    KAREN: Jakožto někdo, kdo nezvládá cvičit opravdu každý den jsem právě v kategorii, kdy zacvičit si první den menstruace při mém obecně spíše sedavém životním stylu je nanejvýš příjemné.

KATYX7: Mám dojem, že yogame.cz, kterou mi doporučovala JANITA: ji nabízí, víc nevím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam